Mamusia, mała jurocza:)
A my już rozinstalowani, okolica urocza i jest piękna burza :( z 23 stopnie :ico_zly:
Marcinek juz nie chce wlasnie zeby go trzymać,sam sie odrywa i idzie,ale musi miec cel :-) mnie albo kamila inaczej nie ruszy bo sie boi,albo mu sie nie chce - nie wiem :) Chociaz dzisiaj sam już łaził po mieszkaniu do kotów i zabawek więc jest postęp :-)Marcinek podobnie jak Marysia ma z chodzeniem - ona biega jak się ja trzyma chociaz za 1 reke, a sama chodzi jak sie rozpedzi i zapomni. Normalnie porusza sie trzymajac scian, ,moich spodni czy kogos palca
Marcinek bardzo lubi raczkować,chociaz ostatnio chodzi jak pając,z wyprostowanymi nogami zeby kolanami podlogi nie dotykać :-)To masz szczęscie że chce raczkować moja lalunia tylko na pionowo chce chodzic (raczkowanie poszło w las...)
ja z kolei bardzo zadowolona jestem. Jak ktoś się pytał to mówiłam ubranka. No i dostałam ubranka i pieniądze, od mamy pieluchy - 4 opakowania, chodzik - wyraziłam zgodę jak skończył roczek szkody mu nie zrobi już :ico_haha_01: zabawki no i też pieniądze jeszcze dołożyła.Co do prezentó na roczek to nawet mi nie mówice bo my dostalismy zero kasy i 5 jeżdzików... ;/A myslalam,ze impreza sie choc troche zwróci no ale coz...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość