Nina ja przestalam malego odbijac, jak sie naje to go trzymam jeszcze z 5 min tak jak przy karmieniu zeby mial glowke wyzej niz brzuszek i powiem Ci ze w ogole mu sie nie ulewa od gdzies tygodnia lub wiecej, moze sprobuj tez nie odbijac?
Martasz super prezenciki i fajnie, ze juz masz z glowy :ico_oczko:
U mnie niunia waży cos koło 4500 tak wie c w porównaniu do waszych to drobinka
No mowilam, ze 'nasze' dziewczynki takie malutkie :-)
Gosia A Wam sie znow cos przyplatalo, biedna :ico_sorki: Moze jak go tak nakarmisz czym mozna to przynajmniej lagodniej i szybciej przejdzie :ico_noniewiem:
Ladybird ale Kalinka Ci nie chce ciagnac czy sie denerwuje jak ja przystawiasz czy co? Moze za bardzo lubi butle i z cycka nie chce jej sie ciagnac, zwlaszcza jak nie sa bardzo pelne? Juz teraz powinnas miec ustabilizowana laktacje, wiec moze Ci sie jakos uda ja naklonic :ico_sorki:
My dzisiaj mielismy koszmarna noc.. M przebieral malego, bo kupke zrobil i zapalil glowne swiatlo.. 2:30-5 zero snu.. :ico_olaboga: Oli oczka jak 5 zlotych i za nic nie chcial pojsc spac.. A pogoda u nas boska od wczoraj, grzeje sloneczko i cieplutko jest, troche moze za duszno ale nie narzekam, lepsze to niz ciagly angielski deszcz i chlod :ico_sorki: caly tydzien ma tak byc :ico_brawa_01: Sortowalam dzisiaj ciuszki, mam juz 2 wielkie wory na smieci rzeczy ktore na Oliego sa juz za male.. wiekszosci z nich nawet mu nie zalozylam.. :ico_olaboga: dobrze ze sporo mamy od znajomych, bo kupowac to bylaby niezla strata kasy.. :ico_noniewiem: Ubieracie swoim maluszkom koszulki? bo mam ich cala szuflade a ani razu mu nie zalozylam.. jak jest chlodno to pajacyki a jak cieplo to body i tyle, jakos wygodniej mi niz koszulka i spodenki.. teraz lezy sobie w koszuleczce i pampku bo jest tak goraco ze nawet w bodziaku jest zgrzany :ico_noniewiem: