karolas, Zgadzam sie ,tez bylam w szoku co do zaległosci na tt hihi
Dorotka, moje odpowiedzi to:
1. rozmiar 68,niektore jeszcze 62
2. wit.D- jak jest slonce to 1 kropla na dzien w czasie karmienia a jak pochmurno to 2 kropelki
3. wit. D-nie podaje
kellyładne zdjęcia, ślicznie wszyscy wyszliście
kminek,qunickna rotawirusy trzeba zaczac szczepic miedzy 6 a 16 tyg. a zakonczyc przed 24 tyg (sa 2 dawki).
sesila, super fotka Patrycji
elenar,qunick,Dorotkakaska doszla,dzieki
HaReWspólczuje nocki, na pewno rece masz do kolan
Iza
Duzo zdrówka dla Mirelki :ico_tort:
Lutówkiwidze ,ze jutro sporo nas idzie na szczepienie, pochwalcie sie potem wymiarami waszych maluchów :-)
Ostatni moj Patryk cos pogniewal sie na jedna piers,jak ma z niej jesc to krzyczy wiec wzielam sie na sposob i jego juz nie przekladam zeby zjadl z drugiej tylko on lezy tak samo a ja leze odwotnie do niego,tak jakbym karmila spod pachy tyle ze jestem nadal na lezaco,no wiec musze akrobacje wykonywac zeby ta lewa tez opróznial,dobrze e sie daje nabrac hihi i mysli ze to nadal prawa jest.
A ja dzis wyskoczylam na godzinke na male zakupki, glownie po pieluszki pojechalam a mąz w tym czasie musial uspokajac malego przez prawie godzine, bo cos mu sie chyba wczesniej zachcialo jesc. Dobrze ze w koncu jutro do lekarza ide, to sie wypytam o to czeste jedzenie i wybudzanie w nocy a przede wszystkim poznam wage.
A jeszcze sie pochwale, bo na tych zakupkach trafilam w Kappahlu na fajne spodnie za 25zl i body do nich tez za 20 a jak doszlam do kasy to pan powiedzial ze jak wezme trzecia rzecz to bedzie ona za darmo, no i oczywiscie wzielam nastepnego bodziaka Disneya co sie nad nim tez zastanawialam. No wiec malo ze z wyprzedazy kupilam to jeszcze jedna za darmo dostalam.
[ Dodano: 2007-07-04, 23:40 ]
kminek, z rozmiarem to moze i przesadzilas ale w druga strone, ze jest taki malutki ze go nie widac hihi Jak zmniejszasz na
www.imageshack.us to wklej pierwszy link pod zdjeciem :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-07-05, 00:04 ]
Dziewczynyte ktore nie robily chrztu a maja córeczki,zobaczcie jakie sliczne
http://www.olli.pl/html/chrzest2007.html