19 lip 2007, 16:23
qunickWszystkiego dobrego dla Niny z okazji ukonczenia 5 miesięcy :ico_brawa_01: :ico_tort:
magdzinka,asiam26trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, ja w przyszla srode ide do gin bo jeszcze nie mialam robionej cytologii,mam nadzieje ze tez jest wszystko ok,choc nie wiem czy nie mam jakiego s zapalenia bo przed ciaza czesto mialam a potem zaczelam pic kefiry i pomagalo a teraz znow nie pije bo musze uwazac na mleko,zeby za duzo nie pic.
hekkatesuper wyglada jak Danielek tak ciumka te stopki :ico_brawa_01: dla niego
Dorotka,MLbrawa dla waszych pociech ze przekroczenie nastepnego etapu w rozwoju
małgosiato straszne co napisalas o tej kolezance, ostatnio coraz czesciej sie slucha o takich rzeczach,ja tez mialam kolezanke co ja chlopak dzgnal nozem, siebie tez ponoc probowal zabic ale jakos nieudolnie bo zyje, ona niestety nie, ale to juz stare dzieje, ona wtedy miala 17 lat jesli dobrze pamietam.
Ja dzis tez mam pozaslaniane okna, na dworku jeszcze nie bylismy bo maly jakis marudny,w ogole nie chcial spac,teraz niedawno padl ze zmeczenie,niedlugo przyjdzie mąż to pojdziemy na spacerek.
W niedziele na ukonczenie 5 m-cy mojego Patryka,zamierzam mu podac po raz pierwszy jabluszko, ciekawe co on na to ?
Poza tym mam mnostwo spraw, musze znalezc jeszcze na allegro jakis tani kojec (a wasze dzidzie w czym beda spaly na wakacjach jak wyjedziecie?) i prezent dla kolezanki na jutro na 30 tke, mam nadzieje ze bede jutro miala sile zeby sie bawic bo to calonocne party w lokalu, taka amerykanska "surprise" ma byc.
A poza tym jeszcze nie ustalilam terminu chrzcin w kosciele ani w lokalu a mja byc 16 wrzesnia.
No nic lece bo sie juz obudził.