24 mar 2007, 21:52
co to za chorubska chodza teraz, ja tez najpierw katarek i moj luby chory potem dzidzka a teraz znow ja okropny bol gardla i kaszel.... :ico_chory:
malgosiu co za swinia z tego doktora! przeciez to nie malego wina ze akurat kupcie zrobil, alekarz powinien byc przyzwyczajony do takich sytuacji bo to jego praca rzeby ogladac dzidzie, no ale zastanawiam sie czemu musial pieluszke zdejmowac, moja dzidzie tez badali lekarze ale pieluszek niezdejmowali tylko bioderka sprawdzali z pieluszka a dzidzia nigdy nieplakala bo i tez delikatnie sie z nia obchodzili usmiechali i ona sie do nich usmiechala :ico_noniewiem: moze zmien pediatre :ico_noniewiem:
Julie zaczela przesypiac nocki!! spi od 21-22 do 6 rano nieprzerwanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zaczelo sie od 3 w nocy i codziennie budzila sie o godzine pozniej, i od dwoch dni jest 6 rano , dzis o 7 zasnela i sie obudzila o 10 a potem to juz duzo niespala tak dwa razy po 30-45 minutek no ale najwazniejsze ze nocki sa przesypiane, ja narazie wciaz starym trybem jade i od 3 nad ranem budze sie co pol godziny wrrr ale mam nadzieje ze sie przestawie niedlugo i bedzie mi latwiej sie wyspac, a dzis bylismy na wycieczce nad morze, wogole dostalam aparat cyfrowy od meza nazywa sie Fujifilm FinePix S6500fd wiec zdjatka pstrykalam, ale nie nauczylam sie jeszcze go obslugiwac i narazie na automacie jade, ale jak znajde troche wiecej czasu to pobawie sie manualnym trybem, tak sie ciesze na ten aparat jak dziecko bo zadko kiedy moge cos dostac a juz w polsce calkiem mojej rodzince sie niepowodzilo akurat wiec zawsze najgorzej ubrana w klasie bylam, wrrr no ale aparat super 6 mln pixeli i zoom optyczny 10,7 X :ico_haha_01: