27 lip 2007, 15:16
Hekkate, tu nie chodzi o jedno zdjecie ale o wiele! a Julci sama zrobilam to smieszne zdjecie z czapeczka i smoczkiem, ale nie robie jej takich zdjec i niezakladam roznych rzeczy na glowe jak spi wielekrotnie! bo jak juz pisalam nie ma nic zlego w jednym czy dwoch razach, ale niewiedzialam ze wyrazanie swojego zdania jest tu zabronione, nigdy niczego sie nie czepialam po prostu zdjecia mnie tak razily ze musialam cos powiedziec a jedyne o co poprosilam to to abys nieumieszczala takich zdjec wiecej, przeciez to niejest wielki problem, kiedys dostalam wiadomosc ze niepowinnam zamieszczac zdjecie Julci po kapieli mimo ze nic nie widac bylo i sie do tego dostosowalam bo moze czyjes oczy to razilo i tyle, a nierobilam z tego wielkiego problemu. wiele matek robi takie smieszne zdjecia to prawda ale jeszcze nie widzialam ani razu w moim zyciu zeby az robic TYLE tych fotek i kazda okazja kiedy dziecko spi zeby sie stawala momentem kiedy wykorzytsujemy niewinnosc naszego dziecka. moze to tylko w polsce tak wszyscy sie smieja z tego bo tu sprawa by trafila dawno do telewizji, bo nie chodzi tu jzu nawet o smieszne zdjecie tylko o ich ilosc, i ja jako zdrowa matka bym niepstrykala swojemu dziecku codziennie zdjec podczas snu, dla mnie jak Julcia spi to jest jak swieta, nie przychodze do niej i jej nie mietosze tylko dlatego ze *mam dobre poczucie humoru* bo ja szanuje, ale kazdy ma prawo do szanowania wlasnego dziecka po swojemu, i pisze to nie zeby ci na zlosc zrobic, bo co mi tam jakas kobieta w internecie, przeciez nie zobaczymy sie nigdy twarza w twarz tylko po prostu takie mam spojrzenie na swiat i zawsze mowie prosto z mostu co mysle, nie moge udawac gdy cos mnie boli. a ty sie niemusisz od razu obrazac, bo przeciez problem nie jest az tak duzy zeby sie na siebie wkurzac. :ico_oczko: moze inaczej patrzysz na cala sprawe, ja po prostu chcialam zareagowac a nie mwoilam nic od poczatku tylko dopiero teraz kiedy juz mi to tak naprawde przeszkadzalo, nie ma sie na co wkurzac, :ico_noniewiem: