11 sie 2007, 21:19
Dziewczyny W ciąży mogę być bo prezerwatywa nam pękła :ico_noniewiem: Co do okresu to ja już sama nie wiem. Może Karolas ma racje, że nie miałam okresu w każdym razie krwawiłam ostatni raz w kwietniu i to przez 2 tygodnie i to intensywnie ale po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych tak, że nie wiem czy to był okres czy nie. W każdym razie w poniedziałek ide na badanie krwi ale wcześniej zrobię sobie test. Ja się w ciąży nie czuje ale kto to wie, bo po porodzie to wszystko się przestawia.
Co ja bym zrobiła gdybym w ciąże teraz zaszła :ico_szoking: Kurcze bardzo się zaczynam martwić a w szczególności po tym jak moja mam coś takiego palła ...a najlepsze sie to, że moja mama nic nie wie, że mi się okres spóźnia, nic nie wspominałam i nie wiem czy to przypadek czy coś serio widać ... :ico_szoking: Nie jestem gotowa na drugie dziecko na razie, ale jakby coś to będę kochać silnio tak jak Wojtusia ...ale bez płaczu i histerii się nie obejdzie jak coś- mam nadzieje, że nie będę musiała płakać ....bo po cichu licze, że to jednak fałszywy alarm...
Dam wam znać w poniedziałek ...
PS. Ile kosztuje badanie krwi na wykrycie ciąży i ile się czeka??
Matko Boska, oby to nie była ciąża!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2007-08-11, 21:23 ]
Dodam, że tablety odstawiłam w czwartek a zaczęłam krwawić w niedziele ... :ico_olaboga: