12 sie 2007, 09:42
dolna warga Julcia ta dolna warge zagryza ale raczej dla przyjemnosci, bo zabki jakos jej przeszly to swedzenie, juz tak o nie nie marudzi, nie gryzie z pojekiwaniem, a ta minke robi caly czas, to dlatego ze uczy sie kontrolowac dolna warge, ale najbardziej lubi jak jest na tym kucyku czyli czworakach i sie kiwa do przodu i do tylu, albo jak ktos przyjdzie to tak jakby wstydliwie sie usmiecha hihiih no ale non stop ta minke robi. pamietam jak miala 3 miesiaczki i pstryknelam jej zdjatko kiedy pierwszy raz ja zrobila, ale to jest urocze, takie minki lobuzerskie, niewinne hihiihih :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
maz robi sniadanko, ja na komputerku, a Julcia rozrabia :ico_olaboga: normalnie jest wszedzie i taka szybka, nawet niewiedzialam ze tak bedzie wszystkiego ciekawa! lize wszystkie meble i podlogi, kable wcina, papiery, wszystko trzeba ukladac wyrzej,a ona do stolika nocnego potrafi podejsc, chwycic gornej polki podciagnac sie i druga reka cos zwalic :ico_szoking: no caly czas musze miec oczy z tylu glowy, bo a nuz cos wcina :ico_olaboga: we wrzesniu ja ide dos zkoly jezykowej a ona do opieki to moze wtedy uda sie utrzymac wiekszy porzadek w domciu,
lece na sniadanko!!