Hej!
olala Witaj, jeszcze nie zdążyłam się z Tobą i Twoją dzidzinką przywitać! Fajnie, że znów jakaś nowa osoba się zjawiła :ico_brawa_01: !
Karolas, mamcia dziewczyny No byłam u innego lekarza i stwierdził, że najprawdopodobniej dlatego mi dał ta luteinę, żeby "wyrzucić" to puste jajo :ico_szoking: pewnie był przekonany, że ciąża się nie rozwinie! No ale3 jest ok. Nie zmienię lekarza, bo jednak jakby nie było już co nieco o mnie wie, wie też jak przebiegała pierwsza ciąża i jest w szpitalu w Cieszynie- to się liczy ale już nie będę tak ślepo brała do siebie to co mi powie! Ale ulga, naprawdę jakie go szczęście mieć zdrowe dzidzi!
anilewe No a tak na marginesie to jak maluszek się urodzi to se huste sprawie...natchnęło mnie jak oglądałam sobie dziś na TVP 2 " Śniadanie z dwójka" to o nich było..super sprawa!
olala, mamcia Dzięki za linki!
mamcia Wojtuś już od jakiegoś czasu tak się bawi. Tyle, że ja mu wrzucam do garnka zabawki a on je wyciąga i wkłada z powrotem. Oto zdjęcia z wczoraj:
Śliczne fotki Julki!
Ja dziś po raz pierwszy zapodałam Wojtasiowi gotowanego ziemniaczka z masełkiem i gotowanymi na słodko buraczkami...ale wcinał...aż mu się uszy trzęsły :-D
Dorotko Może spróbuj nagrzać żelazkiem jakąś chusteczkę lub szmatkę i przyłożyć do noska i do czoła Agatce. Mój pediatra powiedział, że to jest bezpieczne i pomaga zwalczyć katarek i łagodzi podrażniane zatoki! Teraz jeszcze połozna przyszła? Jestem w pozytywnym szoku! U mnie była 3 razy na początku tylko dlatego, że jej bombonierkę dałam!
Karolas Ale ta Twoja Amelcia jest zdolniacha ... Fajnie, że za niedługo będzie sama człepkać. My to raczej długo zanim się doczekamy !
Nie uwierzycie- dopiero wstałyśmy!!! Ale wczoraj Julcia bawiła się do pólnocy!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No to rewelacja! Ja jeszcze nigdy do tej godziny nie spałam przy małym ...a teraz to już wogóle moge zapomnieć!
[ Dodano: 2007-10-18, 12:39 ]
a pozatym starsze mamy mają większą cierpliwość do
dziecka..
Cz ja wiem? To zleży od człowieka, moja siostra zawsze mi powtarza że już nie ma dośc cierpliwości dla swoich maluchów... tak, że nie wiem .. Zawsze mi mówi, że mi pod tym względem łatwiej ... bo tak jak piszesz:
strasznie się cackają z dziećmi i trudniej im później zapanować nad dzieckiem
...
[ Dodano: 2007-10-18, 12:41 ]
Także kochana , nigdy nie mow nigdy..
Wiem coś o tym: ja miałam zachodzić w czerwcu 2008 jak mały już będzie co nieco większy a tu w czerwcu 2008 będę rodzić ... :ico_haha_01: Cóz i tak się zdarza!
[ Dodano: 2007-10-18, 12:44 ]
Co do chust i nosidełek. Osobiście preferuję nosidełka
Ja teraz mam nosidełko ale sprawie se huste!
:ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01:
Dla Piotrusia - nasz skarbie rośnij na pocieche mamie i tatowi i nich cię Aniołki strzegą! :ico_tort: :ico_brawa_01: :-D