Hej!
Mam zmartwienie Mój Wojtuś nie chce jeść. Od rana dokładnie od 8 rano nic nie jadł oprócz danonka :ico_szoking: , ani mleczka, ani zupki nie chciał jeść :ico_placzek: Kolacji nie tknął ani łyka ale zasnął ... martwię się!
:ico_tort:
Dla Lenki i Patryczka z okazji skończenia 8 miesiąca życia :ico_brawa_01: Rośnijcie zdrowo!
Wybory No i stało się: Kaczyńscy nie wygrali za to Tusk cieszy buźkę :-) Czyli naobiecywał złote góry- zobaczymy, że spełni to co obiecał ... W końcu chce zrobić z Polski Irlandię :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Mam nadzieje, że sie mu uda w końcu dobrze zarabiający lekarze mają nas leczyć, dobrze zarabiający nauczyciele uczyć a dobrze zarabiający policjanci chronić ... Oby, oby ... No i przecież Donald sprowadzi wszystkich młodych do kraju ...hihi ... :ico_smiechbig: Czekam na efekty, mam nadzieje, że będzie miał się czym pochwalić!
lulu Dawaj zdjęcie... I tak wiem że laseczka jesteś więc jest się czym chwalić i nie ma się co wstydzić ...czekam na foty!
olala Czyli nie jestem jedyna :ico_brawa_01: Zaproś siostrę na czerwcówki ..ja też mam na 7 czerwiec termin z moją kruszynką i mało tam zaglądam ale warto poczytać ...I jak się czuje? Pozdrów ja ode mnie i pogłaszcz brzuszek od ciężaróweczki z TT !
Eva :ico_brawa_01: Super, że Dominik ma już swoje cztery gryzołki...mam nadzieje, że też się szybko doczekam bo jego marudzenie mnie już wykańcza!
mamcia :ico_olaboga: No to naprawdę masz niezaciekawie. Zazdrość nie jest dobrym synoptykiem dla związku bo zabija zaufanie...no chyba, że taka rozsądna to tak! Fajnie, że zaproponował urlopik ale naprawdę porozmawiaj z nim bo to jego zachowanie nie jest zabawne i to uszczypnięcie :ico_szoking:
Ciesze się, że spodobał ci się pomysł ..UDANEJ WYCIECZKI!
Dorota :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Cieszę się, że się wieczór udał!!!
Qunick Fajny wózek! Pewnie dobrze się prowadzi! :ico_brawa_01: Mnie też czeka kupno wózeczka! Kurcze ...no to fajnie, że jesteś w teledysku... Przynajmniej masz pamiątkę! No i super fajniaste zdjęcia saguska Ninusi :-D Żałuje, że nie mam aparatu ..ale co zrobić!
Kajunia No i następna uda weekendowa wyprawa! Się macie fajnie... Ciesze się za Was wszystkie!
Znowu pobudka o 6.00, a za oknem ciemno i zimno.
Na pocieszenie Ci napisze, że mój mąż wstaje o 4 rano ...tak, że 6 rano nie jest jeszcze wczesną porą na wyjście do pracy!
madzia22pisz szybko co sie stało?
Co się stało...pisz szybko!
Dziewczyny Dziś byłam normalnie jak w letargu, strasznie mi się spać chciało nie miałam na nic siły ..szok jednym posłowiem a mały tak marudził, nie chciał spać, popłakiwał. Jednym słowiem :ico_spanko: zaatakowało mnie na maxa dosłownie. Mój Tomek się nade mną zlitował :ico_sorki: rozłożył łóżko i poszłam spać! Spałam 2 godziny jak trup nie widząc nic o świecie...takie spanie miałam! A tata uśpił małego, zrobił mi herbatki z miodkiem i zostawił w termosie po czym się ewakuował do roboty z autkiem ...O jak dobrze się położyć!
[ Dodano: 2007-10-22, 21:49 ]
Wojtuś się budzi co chwilkę z płaczek ..oj ciężka ta noc będzie!