cześć, oj ale się rozpisałyście, nie było mnie tylko dwa dni a tu tyle stron :-D
Wczoraj byłam z mężulkiem wieczorkiem na cmentarzu, zapalaliśmy znicze i modlitwa, tak jakoś mi sie smutno zrobiło, wspominaliśmy naszych znajomych, rodzine a dziś odwiedzamy ich na cmentarzu. Agatka też była, ale wcześniej,zaraz po mszy św wszyscy szli na cmentarz na krótkie nabożeństwo.... bardzo jej się podobały światełka i liście....no i tak minął wczorajszy dzień - na wspomnieniach.
Dziś też jedziemy na cmentarz o 21:00 na różaniec za zmarłych.
A z wesołych rzeczy to to, ze mój mężulek zabiera mnie w sobote na impreze, tak jak za dawnych lat :ico_brawa_01: Blisko naszej miejscowości otwarli impreze "oczko" ponoć fajna jest, a nazwa stąd że wpuszczaja na nią osoby powyżej 21 roku życia, wiec żadne przedszkole... :-)
Po drugie Agatka pojęła do czego są nóżki, przebiera jak nie wiem co, tylko teraz trzeba ją ciagle prowadzać, bo na czwoarakach nie chce
:-) Dobra zabieram sie za czytanie...
[ Dodano: 2007-11-02, 09:47 ]
lulu świetne fotki, Filipek jest bardzo do Ciebie podobny :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-02, 09:49 ]
qunick jejku mam nadzieję, że to nie zapalenie ucha, ale skoro nocka była ok....hmm zobaczymy jak w dzień będzie się Ninka czuła
kozaki hura kupiłam kozaki, bardzo mi się podobają, są bardzo cieplutkie i nareszcie znalazłam mój numer hihi zrobie zdjecie i wkleję jak tylko baterie od aparatu skończą sie ładować
[ Dodano: 2007-11-02, 10:58 ]
ML ja w ciaży przytyłam 29kg i czułam sie jak słonica :ico_smiechbig:
mamaJulci Ja też dużo ciuszków sprzedaję na allegro, tylko po Agatce zostawiam (może w przyszłosci się przydadzą :-) )
[ Dodano: 2007-11-02, 11:09 ]
jeśli mogę coś poradzić na nasze "kochane" fałdki i celulit, to polecam tą kulke z garniera, ja ją dostałam w prezencie i kurcze tak z początku używałam bo używałam, dziś mija chyba 4 tydzień i jestem w szoku, brzuszek sie zrobił bardzo fajny, bardziej jędrny i fałdki tak jakoś jakby wyprostowane, mój mężulek też stwierdził ze jest duża różnica....i pośladki też są gładziutkie :ico_brawa_01: