DOROTA.M. ale mnie ucieszłyło to ze o mnie pomyslałas i mogłybysmy sie razem wybrać na Hetmańska hi hi hi :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no własnie mozemy tylko musze zapytać meza jak pojdzie do pracy a ty mi napisz ewentualnie w ktory dzień bys chciała acha ale to jest czynne tylko w soboty do chyba 14.00 to ty w szkole jesteś a w niedziele jest nie czynne bbbbbbbbuuuuuuuu :( przykro mi.
No to mam nadzieje ze dobrze bedzie z Agatką jak nie kaszlała to oki :) bedzie git. Co do jedzenia nocnego to kompletnie nie wiem co ci doradzic, na budyń to moze i juz pora jest ale raczej w dzien wiesz bo w nocy nic słodkiego nie powinny nasze szkraby dostawac kurcze moze ona ma wieksze zapotrzebowanie na wapń przy ząbkowaniu co? nie wiem zupełełnie ale 4 flaszki to duzo strasznie ja podaje cycusia ale juz kończę hi hi hi hi kolejny miesiąc to mówie ale jak zamienie cycusia na butelke to bedzie jedna butelka :)
LUTOWKI AMLEKA PO WIZYTCE U LEKARZA
No ja swojej decyzji jak zwykle nie załuje i dobrze ze posżłam z nia bo mała ma zapalenie górnych dróg oddechowych :( na pograniczu z zap. oskrzeli wiedziałam bo cos mi ten kaszel bardzo brzydki sie wydawał wiecie :(. Ale nie dostała antybiotyku bo jest w dobrej kondycji, jest pogodna, nie gorączkuje takze dostała bactrim, witaminki, mucosolvan wykrztusny i tyle narazie, jesli do wtorku sie nie poprawi i kaszel bedzie nadal brzydki to miałam sie stawic na kontrole i wtedy ewentualnie po antybiotyk . Jednak lekarka nasza pediatra jest o tyle super bo jest konkretna i mówi mi ze ona by dała skierowanie Amelce do pulmonologa bo za czeste sa te jej brzydkie kaszelki i katarki a w tak młodym wieku nie mozna tego zlekcewazyc bo pozniej moze sie to odezwac jak sie teraz zaniedba pozniej moze wyjsc jakas alergia albo co gorsze nawet ASTMA :(. Wiec woli dac skierowanie do pulmonologa-od chorób oskrzeli i płuc a ze z Kacpim jestem zapisana na wizytke akurat na wtorek to mi pasi bo wezme ja od razu tez ja jednym zamachem :). Pediatra cos mowila ze moze pulmonolog poprostu zaleci jakieś wziewy na pół roku Amelcie ustwi zeby ochronic te oskrzela i pluca bo tak to ciągle bedzie nawracaci bez sensu zobaczymy co powie jak pojdziemy we wtorek :(-zmartwilam sie troche bo jednak wziewy to leki sterydowe ale juz lepiej ponoc podac steryd ktory dziala miejscowo na konkretna parię organizmu niz faszerować stale antybiotykami ktore obciazaja serduszko i wątrobę z dwojga złego wole jednak te wziewy a cos trzeba zadziałac bo nie chce zeby u niej sie ASTMA odezwała kiedyś o nie nie nie !!!!
Takze poki co nie jest tragicznie ale wesoło tez nie ;) jestem dobrej mysli momo wsystko :)
HEKKATE dzieki jesteś kochana juz podaje Ci mojego maila, no własnie tak myslałam ze mozesz miec mało czasu ale pewnie nas czytasz hi hi hi
Karola81@gmail.com dziekuje serdecznie,buziaczki slemy i gratulujemy kolejnego zebolka :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
EVA1977 dobrze i całe szczescie ze Dominisowi apetyt wraca huraaaaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mozliwe ze to od zabkow nie chciał jeść :). Kojec fajowy ale ma teraz duzo miejsca do zabawy i snu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: