16 lis 2007, 19:18
teraz tylko krótko, powiem że Agatka jak stwierdziła pani doktor, jest już zdrowa, no a ja....masakra nie wiedziałam że można się tak hmm zaniedbać, mam zapalenie oskrzeli i jutro mam się wstawić do szpitala na jakieś tam badania bo mam jakieś szmery, zdębiałam jak to usłyszałam, acha i mam anemię :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Jestem załamana, wogóle wszystko mnie załamuje, lecę bo Agatka wariuje w chodziku...dobrze że z nią lepiej....
karolas kochana ty to masz nerwy chyba ze stali ... bardzo CI współczuje, oby Kaćpi szybko wyzdrowiał, masz racje zastrzyki szybko zadziałają, tak jak u Agatki i wiem co to trzymać dziecko do zastrzyku bo Agata to jakby mogła to by wybiegła...a dzis u lekarza też ryk bo jak ją rozbierałam to myślała chyba że zastrzyk będzie....
Właśnie powinnas jechać do senatorium z dziećmi, najlepiej nad morze gdzie dużo jodu...moja kuzynka była z swoimi pociechami, bo są alergikami, dzieci miały wszystko za darmo a ona płaciła tylko za siebie....i mówiła że było super, a dziewczynki czują sie lepiej. Trzymam kciuki za Kaćpiego i Melcie też, życze CI dużo cierpliwoći i mniej chorób!
qunick piękne zdjecia, kurcze ale masz cudowną zimę, u nas tylko mróz i mró bez śniegu...
katelajdka super fotelik, bardzo widzę wygodny i śliczny. A Bartuś wygląda w nim jakby miał ze dwa lata :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-16, 18:20 ]
wogóle nie wiem co zrobić jutro badania, a szkoła??
CO ja poczne?