witamy
u nas też nocka bardzo fajna, zaraz wybieramy się na spacerek :-)
mamciuco za fatalna nocka :ico_olaboga: kurcze współczuję, pamietam jak Agata miała gorączke to też tak do niej wstawałam co po chwila, strasznie męczące...ale mój mąż też tak mówił, ze on pół nocy nie spał itd, a było wręcz odwrotnie jego chrapanie przegłuszało wszystko... wiem na pewno, że jakby faceci mięli wstawać w nocy choćby z 3 razy do dziecka to byliby padnięci, a co tu mowa co 20 minut jak ty dziś miałaś. Kurcze ja to bym im najchętniej taką jedną nockę zafundowała, może by nas docenili, jaki trud wkładamy w opiekę nad dziecmi...
Mam nadzieję, ze chociaż w dzień utniesz sobie drzemkę, by nadrobić straconą noc, zawsze coś... Biedna Julcia, dla niej też to była ciężka noc...
karolasod razu widzę ze u ciebie wsio ok, dzieci pewnie zdrowe, bo Twoje posty są takie "promienne", hihih nio co tam u ciebie, Melcia pewnie zasuwa po pokojach :ico_brawa_01:
asiam piękne torty, jejku aż w szoku jestem :ico_brawa_01:
iwona super, że masz tajką fajną lekarkę, pamięta Piotrusia bez patrzenia w kartę, to rzadkość w tych czasach. No i super że z tym ciemiączkiem wsio ok.
Fajne pomysły pod choinkę, pewnie skorzystam z któregoś :-)
Wkelj fotkę tego krzesełka, jestem ciekawa które wybrałaś, jak sie okazało ja już nie musze kupować, dostałam od kuzynki po jej corce, bardzo fajne i wcale niezniszczone. Nie jest takie ładne z "bajerami" jak te co wtedy oglądałysmy na allegro, ale jest ładne i nie musze kasy tracić :-)
[ Dodano: 2007-11-22, 11:53 ]
ulubiona mina Agatki:
i tak czy siak - schowała ząbki :ico_haha_02: