Agatka zasnęła, w domk uczysto i cicho... Mężulek na nocke jedzie, a rodzice pojechali do mojej mamy rodziców - czyli moich dziadków :-)
A my niedawno wróciliśmy od Agatki dziedków - moich teściów. Byliśmy na kawie i kolacji bo teść miał imieniny, skończyło się na tym ze kupiłam mu gogle narciarskie, jutro jedzie do Karpacza :-) Ale ten kapelusz kowboja kupię mu na gwiazdkę :ico_brawa_01: Ogólnie było milutko, fajnie i tyle pyszności.
kelly ech 4zł... no zawsze coś ale ja bym chciała żeby miało chociaż jedno zero jeszcze czyli 40zł :ico_haha_01: Ale ze mnie hmm.... no kto głupek hihi?
qunick jak ja kiedyś instalowałam drukarkę i pojawiał mi się podobny komunikat, to po prostu zresetowałam kompa i po właczeniu coś się tam samo zainstalowało i już było wsio ok :-) Może CI się ta wiadomosć moja przyda, a jak nie to niestety nic ci nie doradze bo taki ze mnie "majsterkowicz" jak z szewca piekarz:-)
mamcia koniecznie pamiętaj o fotce tego kocyku, może powinnaś takie robic i je np na allegro sprzedawać? Zawsze jakiś grosik wpadnie do kieszeni :ico_oczko:
Buziaczki dla wszystkich, miłego weekendu!!!!!