kelly o Boże , dobrze że nie skończyło się to gorzej!!! Ale i tak strachu się biedulko najadłaś, a raczej najedliscie z mężem!! Dobrze że nie bylaś sama w domu... Okropna historia.... A doslownie dzis przyszedł do nas kolegga i opowiadał ze synek jednego chłopaka rozkołysał się w krzesełku i spadł na twarz. OStrzegł zeby bardzo uważać i pod żadnym pozorem samego dziecka nie zostawiać w krzesełku!!
mamaKasia kobieto, gratulacje!!! NAreszcie bez szwagiereczki!!! No szampanik sie przyda!!! Świętujcie ile wlezie!!
lulu gratuluję ząbka!!! :ico_brawa_01:
karolas no, ja niestety mam wadę wzroku! Kiedyś pamiętam ze też strasznie podobały mi się okularkii i chyba wykrakalam sobie że teraz muszę nosić. Piszę teraz ale noszę już od 3 klasy liceum. Od 5 lat nosiłam soczewki, ale przestałam w ciąży i teraz to mialam tylko na 3 miesiące w wakacje. Postaram się znaleść jakieś zdjęcie w okularach, ale moze być ciężko bo raczej zdejmuje do zdjecia bo nie lubię się w okularkach.
ALe się usmiałam jak opisałaś "sekretareczkę"!!! Mężusiowi na pewno się taka zabawa by spodobała!! Musisz sprawić Dawidowi jakieś oprawki i użyć od czasu do czasu jako wabika!!! :ico_brawa_01:
Bardzo sie cieszę ze czujesz się już lepiej!!!! Oby szybko przeszlo wszsytko i dzieciaczki zeby już były super zdrowe!!!
[ Dodano: 2007-12-01, 23:34 ]
A to wczorajsze zdjecie Bartusia
A tu ćwiczy na calego stawianie!! Normalnie muszę mieć oczy na okolo głowy, bo u nas nie ma melbli wiec wyszukuje sobie bartoch najróżniejsze miejsca do stawania:
A w okularach to nie jest łatwo mi znaleść zdjeć. To jeszcze z czasów ciaży i z moją kochaną siostrzyczką