20 kwie 2007, 23:31
Hekkate, super sa te stronki, co zamiescilas, ja tez zawsze duzo roznych rzeczy wyszukiwalam przez internet ale teraz juz nie mam duzo czasu ale jak mam problem to czesto korzystam z forum.gazeta.pl .Tam jest bardzo duzo roznych tematow,praktycznie wszystko co do tej pory szukalam to znalazlam.
A ja dzis pozwolilam sobie na pizze, mam nadzieje ze nic nie bedzie Patrykowi i nie zepsulam jemu i sobie weekendu. Wczesniej probowalam juz kawalek i nic mu nie bylo.
Dziewczyny,czy mozna jesc banany jak sie karmi,bo ktporas pisala ze je ich sporo a myslalam ze tych zagranicznych owocow to lepiej nie jesc.
Moja laktacja tez idzie ku lepszemu,mamcia moj Patrus tez jak twoja Julcia nie chce ssac flaczkow,lubi jak sa piersi pełniejsze.
A na laktacje, to gdzies czytALAM, ze dobre są granulki homeopatyczne Rycinus Comunis, ktos bral 7 granulek 2 razy dziennie.
Dziewczyny czy wasze dzidzie spia z otwartymi ustami i czy odginaja wam głowke do tylu jak trzymacie je do pionu, bo Patryk tak robi,czesto patrzy sie w gore i odgina przy tym głowke a czytalam ze widzac te objawy i kilka innych nalezy udac sie do neurologa, ze moze cos z napieciem miesniowym byc nie tak. Juz sama nie wiem,naczytam sie roznych głupot a potem sie martwie.
No i jeszcze jedno pytanko,a wlasciwie chcialabym sie poradzic, bo niedlugo zamierzamy robic chrzcny a jeszcze nie wybralismy chrzestnego,bo chrzestna bedzie moja siora, a maz sie zastanawia czy wziac kuzyna, z ktorym jest taki sobie kontakt czy moze szwagra, tylko ze on ma bardzo duzo chrzesniakow i dlatego tak sie zastanawiamy bo wiaomo ze nikt kasy nie zada ale chrzesniak to jednak jest jakies obciazenie finansowe.
A co wy myslicie? A z drugiej strony to byloby najprosciej wziac szwagra, bo najblizszy, no i kontakt normalny.