KatelajdkaDal Bartusia za nocniczek :ico_brawa_01: Ł. też używa co napawa mnie dumą :-D Ale ja muszę go zabawiać bo inaczej nie usiedzi.
DorotaAle Agatka wysoka my dopiero wchodzimy w rozmiar 80 i waży 9 kg. Rosołek już dawałam ale chyba nie posmakował za bardzo ( po tatcie to ma bo on też nie przepada a ja wręcz przeciwnie).
Rozstanie straszna rzecz ale powitania cudowne :-D
olalaja też mam piersi jak flaczki smaruję kremem do piersi Dove ale nie jestem pewna czy to coś pomaga :ico_noniewiem:
qunickzdrówka dla Niusi
KajuniaAle fajnie macie z sankami pewnie też po lesie jak spacerki? My nie mamy jeszcze kupimy dopiero po następnej wypłacie.
MagdzinkaAle strachu miałaś przeżycia z tym wózkiem współczuję . Dla Asieńki za samodzielne jedzenie łyżeczką :ico_brawa_01:
MałgośZdrówka dużo kurujcie się. A jak tam w US? Wózek mi się podoba też taki chciałam ale u nas nie do dostania.
MLDla Tobiaszka za pierwsze samodzielne kroczki :ico_brawa_01: Współczuję rozstania z mężem i strachu jaki za pewne codziennie odczuwasz gdy myślisz o tej misji, ale to niedługo się skończy będziecie razem i wszystko będzie już tylko lepiej.
MamaJulciWielkie dzięki za odpowiedź w sprawie torby do implasta :ico_buziaczki_big: Będę trzymać kciuki abyś dostała tą wymarzoną pracę. Ja też nigdy już nie powiem złego słowa na implasta kocham go normalnie a nowy wózek trafił do kąta.