hej!
mój brzdąc wypił wieczorem 30ml sztucznego mleka z butli!!! :ico_szoking: nie wiem...chyba wygłodniały był z leksza...hahaha
ale ważne, że w ogóle wziął..teraz wiem, że jakby co to nie będzie draki ufffffffff
Qanchita, nosić takie duże dziecko??? masakra! ale ludzie sobie utrudniają...
najbardziej mnie wkurza, jak twierdzą, że dziecko tak chce! tak...ale chyba noworodek im tego nie powiedział co? tylko sami tak nauczyli...to w sumie dobrze im tak...niech tak noszą do 18!!!! hahaha
spacerek udany???
karmelka, już też słoiczki zaczynacie? nie za szybko to wszystko??? toż dopiero 3miesiączek za nami :ico_noniewiem:
ja na razie czekam...zobaczę jak bąbel przybrał...ale mam nadzieję, że jeszcze na tym cycku pociągniemy trochę...
przewraca się na bok,a ostatnio nawet z pleców na bok i z boku na brzuch
:ico_brawa_01: super!!!!
mój trochę się uwstecznia w tej kwestii...bo on z brzucha na plecy się odwracał jak miał 3tygodnie!!! :ico_szoking: a teraz o tym czasem zapomina...natomiast już próbuje obroty w plecków na brzuszek...
fakt, rosną nam dzieci....
ale się uśmiałam jak ostatnio w tv jeden ginekolog powiedział "Kobieta karmiąca odda orgazm wielokrotny za trzy godziny spania pod rząd"
ja nie mogę!!!!!!!!!!!! no nieźle....hehehehehehe niezły test....
u mnie plany weekendowe takie
że siedzę w domu...
może w niedzielę wyskoczę do znajomych...jest u nich wesołe miasteczko więc może się coś uda...buziaki!