31 mar 2008, 16:54
Hej!!!
No Glizdunia wszystkiego wiedzieć nie można...ciekawam ilee tam kosztowały, bo my z przesyłką 50zł daliśmy...A dziś doszła przesyłeczka!!! :ico_buziaczki_big: śliczności!!!
I masz cudne zdjątka w podpisie...i ja jestem...wreszcie...ale szukam auta w necie, więc tylk osię witam!
Krystianek jaki świetny chłopaK!!! ale go dawno nie widziałam a tu taki przystojniak!!! na prawdę bomba!
Lady no proszę, ależ się wystroiłaś!!! :ico_brawa_01: laska jak ta lala...i przyćmiłaś pannę młodą :ico_haha_01:
Jagódka to maluj, maluj i pokazuj!!! a co? remont się ma ku końcowi? kiedy przeprowadzka???
Gosia ja podziwiam za decyzję o adopcji...do swojego dzieciaka nie mam nerwów a co dopiero obce...nie, ja bym psychicznie nie dała rady...Tak na trohcę, poprzytulać owszem, ale nie...
Irminko to oby już było ok!!!
My...nocka spoko...młoda przez zmianę czasu jadła dopiero o 7!!! i zaspaliśmy do lekarza...Ale udało się. Młoda ok, trochę schodzi jej cosik na oskrzela, ale póki co walczymy syropami...I uwaga...mamy 3ząb!!! bezboleśnie...hehehe, górna prawa 2!!! :ico_haha_01: kasownik będzie jak nic :-D
Ok, idę szukać auta...jedno mamy na oku, renault megane kombi..