:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: znów mi wcieło posta...
nonono,nonono,nonono...
No dobra...to krócej...
Jagódka dawaj jej tyle ile chce...przecież dziecku się nie odmawia...
Sikorko jeszcze się nie powiódł, bo mam za duże gacie z ceraty...a mniejsze kupię w piątek...A samej pieluszki nie wkładam, bo to by się nie kalkulowało, bo pranie co dzień bym musiała robić...bez sensu...A młodemu kremik nie pomaga?ja używam bubchen i nie ma nic...polecam. albo bepanthen...
Glizdunia rozumiem Cię...Ja jak coś oglądam a młoda śle uśmieszki to też mi serucho mięknie i gadam do małej ośliczki...
Film spoko...ale poprzednie części zdecydowanie lepsze...Mnie już wszystko swędzi przed snem...A jutro jeszcze rano do przychodni :ico_zly: a mi się nie chce...
A ja prasuję wszysko zaraz po zdjęciu z linki... :ico_puknij: Kiedyś tego nie robiłam, chyba że miałam wenę...a teraz przez Hani ciuszki to lecę wszystko od razu...bez sensu, ale chyba lubię prasowanie...
A co się dzieje z
Ewcikiem???czy ja coś przegapiłam, wyjechała???no i gdzie nasza
Gośka???
lecę, dobrej nocki kochane,pa!
[ Dodano: 2007-07-30, 23:48 ]
KUlka moja też blada...no ale rpzecież jej nie opalę...
A że jeszcze siedzę przy kompie i czekam na wysyłkę maila to pozmniejszałam foty i Wam pokażę...
moją chrześniaczkę Basiulkę
dwóch dziadków (mój ojciec i jego młodszy brat...)
Hania i jej kuzyn Dominik WIELKI
ja i Dominik oraz moja kuzynka i Hania
i samotna Hania (kurczę, jak ona mi się tu podoba... :ico_haha_01: )
teraz już idę...gaszę światło...
[ Dodano: 2007-07-31, 08:52 ]
Cześć! gaszę i zapalam???no nie...to chyba znaczy, że nie wyspałam się...Do tego Hanka dziś już o 4.30 pobudka...a niech je dzieciak, może rośnie...Problem z kupą...o 8znów jedzenie i masowanie i...kupa!na szczęście, jest mniejsze prawdopodobieństwo, że zrobi u lekarza :-D
Lecę...
[ Dodano: 2007-07-31, 08:59 ]
Ewcik :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: sorka za przegapienie...
Kochana, wszystkego co najlepsze, wielu szczęśliwych lat, grzecznej córeczki i może za parę lat kolejnego maluszka, powodzenia na studiach, w pracy...spełnienia wszytskich marzeń i dużo miłości