10 kwie 2008, 22:41
Witam!
DObra, też myślałam, że czerwiec jednak nie. To kiedy??? lipiec? komuś pasi? czy raczej nie? licytujmy...ja będę od 25.07 sama w pracy, więc wolałabym wiedzieć wcześniej jaki weekend zarezerwować.
A z odległością to bez przesady...Ja do Wawki tez nie mam najbliżej...ale gdzieś się trzeba spotkać...KUlka jak byśmy chciały nad morzem, to znów te z Wawy i okolic...i reszta z południa to w ogóle nei dojedzie. Myślę, że centralna PL jest w tym wypadku najlepszym wyjściem. Zresztą, zawsze komuś nie będzie pasowało...I na bank wszystkie się nie zjadą...tak więc coś trzeba wybrać.
Majcia jest wspaniała!!! i Hania już serviskiem idzie na korepetycje :ico_haha_01:
Jagódka widzę, że masz kryzys...współczuję...I przesyłam dużo siły!!!
Ja to też potworem jestem...kocham Hanię jak nikogo, ale czasem mnie tak wnerwia, że wymiękam..i pękam...i jest źle...nie chcę tak...
Lady i jak? byli goście???
Ok , zmykam..
Jutro tez mam popołudnie...I na razie się cieszę, bo majowy weekend zaplanowany!!! przyjadą znajomi!!! :ico_brawa_01: oby tylko nasze panny nie zachorowały... :ico_noniewiem:
A! Doris ja też tak mam...jak w pracy to miód pogoda, a jak mam wolne to masakra...O wypłatę walcz!!!
U mnie się kasa zgadza...ale i tak za 3dni jej nie będzie :ico_haha_01: tyle tego :ico_haha_01:
płaszczyk może jutro...ok?
dobranoc...
[ Dodano: 2008-04-10, 22:47 ]
Ja bym chyba go olała...pzrestań, on Ci tylko miesza w życiu i gra na emocjach...
A! Maycia ma takiego pieska jak Hania...hehehe. No i oczywiście pierwsza majowa cycolina w akcji!!! :ico_brawa_01: dekold super! i wystrojona, ho, ho! i wzruszam się, jakby to moja córcia chodziła, słodko!!! nawet J się rozczulił...
ale o rodzeństwie gadać nie chce...niech spada...sama se zrobię. :ico_haha_01: