uff...ja oczywiscie nie mam na nic czasu dzis jak Maya spala tylko 45min. i sie dalej nie wybiera....za godzine A. do pracy idzie i ja znow zostaje sama z maruda :ico_olaboga: .....
Zborra...podejrzewam ze bedziesz musiala niezle wyblagac przy tym zabiiegu...bo jestem pewna ze nie pozwola Ci zostac :ico_noniewiem: ...obym sie mylila!!!kiedy myslisz ze bedzie ta biopsja?
macie juz odwazne i prawie dorosle dzieci
Sikorko i Irminko.......ja pamietam ze u nas zawsze dzieci same chodza juz w pierwszej klasie do szkoly a mamy kilometr do podstawowki :ico_noniewiem: ....jakos tak sie przyjelo ze dziecko w tym wieku juz chodzi samo...bo chyba spokojna okolica i tylko 1 trzeba przejsc przez ulice...juz sie niemoge doczekac jak moja Maycia pojedzie sama na kolonie!!!pewnie wysle ja z PL zeby mogla z Waszymi maluchami pojezdzic :-D :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-04-18, 18:29 ]
aha no i jeszcze o trcie bylo...My zadnego ksztaltu nie bedziemy mieli...bedzie okragly ale za to pieczony przez znajoma kucharke....no i pyszny :-D ...a tutaj w UK to sa najdziwniejsze wzory ale postanowilam ze sama jej torcik upieke bo smaczniejszy wyjdzie niz te z toną lukru ktory i tak trzeba zrzucic bo nie da sie go zjesc :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-18, 19:42 ]
a tutaj nikogo?weekend sie zbliza nie? :ico_oczko:
i szok...tatus pojechal do pracy a ja wykapalm Maye i jest 18.40 a ona juz spi :ico_szoking: ...trudno :ico_noniewiem: ...oby dospala do rana w takim ukladzie bo ja jutro do pracy a potem odprawiam te urodziny wiec czasu bede miala malo na przygotowania....i jeszcze deszcze zapowiadaja a my grilla mamy w planie :ico_zly: