29 kwie 2008, 22:04
Cześć dziewczynki!
Doris no kojarzę torcik...i coraz bardziej się go boję...ale co tam, tyle kosztuje że zjeść trzeba i nawet jak będzie słodki...to będę udawać, że super :ico_haha_01:
Kinga na prawdę wygląda na dużą dziewuszkę!!! :ico_brawa_01: Ale choroba??? no bez przesady...
Ewcik to kupuj papierową zastawę, masz rację dziewczyno!!!
Jagódka :ico_brawa_01: za tapetowanie!!! pokazuj Wasze dzieło!!!
Lady no gratuluję zakupu!!! ja na roczku wystąpię w bluzeczce w taki wzór jak Hanuli kiecuszka, a co! w końcu to córeczka mamusi nie? :ico_oczko:
Glizdunia weź przestań!!! przyhamujcie z tym rozwojem, bo nasze brzdące będą ledwo składać mama i tata a Maycia im będzie książki czytać! :ico_haha_01:
No, więcej nie zapamiętałam... :ico_wstydzioch:
U nas bosko, Hania dziś rządziła w piaskownicy i na spracerach z dziadkami...my w pracy...niestety. Wiecie, teraz mi brak takiego lenistwa i spacerków z niulą...Dobrze, że od jutra 4dni w domciu!!! wszyscy razem!!!
Nocka ok, mała od rana na nogach...i gadane dziś miała że ho ho! Po południu nie spała, bo jechaliśmy do J cioci...i wróciliśmy na kąpiel. Ale mam córę no! pierwszy raz ich widziała w sumie...i co? w nowym miejscu, nowi ludzie, a ta uśmiech i od razu na ręce poszła!!! :ico_brawa_01: i popisówa...gdzie głowa, noga, brzuch....kupa śmiechu!
Ja se kupiałm dziś 2pary butów!!! jutro pokażę zdjęcia wreszcie ok?
Idę wstawić pranie...u nas pada... :ico_zly: a jutro po pracy zabieram się za gotowanie, bo w czwartek przyjeżdżają znajomi...z Antosią...i mają zostać do soboty, mam nadzieję! więc mnie tu raczej nie będzie...niestety....
to się żegnam, jutro zajrzę...pa!
[ Dodano: 2008-04-29, 22:07 ]
jeszcze coś...muszę się pochwalić....Wczoraj zarezerwowaliśmy nocleg w Karpaczu pisałam??? no, ale nie było zdjęć pokoju...miał być z kuchnią, do spania kanapa...i po 60zł od osoby. I ciągle miałam wrażenie, że będzie fatalnie, bo babka nie chciała zrobić zdjęć i pokazać. Więc w sumie wyjazd w ciemno...
A dziś zmobilizowałam J do szukania...i jakie cacko!!! apartament 54mkwadratowe, z łazienką i super zajebistą kuchnią, w niej nawet wielka lodówka z której można napoje przez drzwi nalewać...i cena...50zł od osoby!!!! super co???