20 wrz 2007, 15:21
Ja właśnie se myślę, że chciałabym sama siebie w tej sytuacji zobaczyć! dodam, że koleś se rolkę papy podrzucał lajcikowo, a my we 2miałyśmy nielada problem żeby ją podnieść, a co dopiero przenieść,....
U nas ładna pogoda...w sam raz na spacer...ale ja już konam...nie mam siły...jeszcze jakieś mam dziwne upławy...chyba czas do gina...
A jeszcze mnie mój wujas wkur...bo stwierdził, że on jutro przyjechać do mnie nie możę, to przyjedzie dziś...oczywiście nic mi jeszcze nie powiedział! wiem to od cioci :ico_zly: no cholerka mnie weźmie! cały dom jak pobojowisko, a ten se w gościnę przyjedzie! :ico_zly: faceci to mają mózgi między nogami chyba! :ico_noniewiem:
Młoda się obudziła na macie...bawi się w najlepsze...muszę ją herbatką przepoić troszkę. Ale kupsko mi dziś walnęła! :ico_szoking: śmierdzielecha...fu! i zjadła troszkę gotowanej machewi, ale moja mądra mama jej posoliła, zamiast posłodzić i średnio jej to wchodziło. Poza tym, już trybi, że buzię trzeba otwierać, ale dalej to jeszcze nie zakumała o co biega... :-D
Doris nie zazdroszczę balkonu...ja bym nie wytrzymała...Jak ktoś tak mieszka od zawsze, to jakoś zniesie, ale jakbym miała teraz z domu z podwórkiem przenieść się do bloku z takim balkonem.... :ico_nienie:
A zdjęcia fajne! chyba faktycznie sesja była specjalna co?