02 lip 2007, 10:49
Witajcie!!
Ewcik :ico_haha_01: ale sie usmiałam, no to jest przykład na to, ze nie warto opłacać tych pieprzonych składek na państwowa służbę zdrowia, moze ktos w tym rządzie pomysli o przeprowadzeniu konkretnej reformy w służbie zdrowia, bo inaczej jesteśmy skazani na podwójne płacenie za leczenie :ico_noniewiem:
Doriswspółczuję sie tego, ze sama musisz siedzieć z małą, ja jak muszę byc sama choc jakis czas to jakos mi tak smutno!
Choć sobie mysle, ze od meża to przydałby mi sie odpoczynek i to spory! Wczoraj sie pokłócilismy na maksa i nie rozmawiam z nim, nawet poszłam spać z mała do innego pokoju, niech spada , a on oczywiście dzis sie zachowywał jakby nigdy nic, na szczeście poszedł do pracy :ico_noniewiem:
A my o dziwo sie wyspałysmy, tzn. mała chyba zawsze sie wysypia, bo to ona dyktuje nocny harmonogram, ale ja tez jestem zadowolona! Zauważyłam, ze jak ja nakarmie i od razu położe, to nawet jak nie spi nie patrze na nia, kłade sie to ona po chwili tez zasypia. Zobaczymy sie to potwierdzi dzisiaj...oby :ico_oczko:
U nas ładna pogoda wiec zaraz zbieram manele i ide na dwor z mała, moze sie poopalam, w sierpniu czekaj mnie dwa wesela wypadałoby być ładnie opalonym :ico_oczko: