Jak to dobranoc???
TO ja przychodzę, a tu pusto???
Patrycja super zdjęcia!!! Faktycznie Kinia mała imprezowiczka :-D
Doris zeszczuplała.... :ico_brawa_01: w i ogóle laseczki z Was jak się patrzy!!!
Doris...kurczę...napisz mi jeszcze raz na GG co i jak, kiedy jedziecie o o której i jak wracacie...bo 3.12 to kuźwa niestety pracuję na popołudnie...ALe może te wcześniejsze dni mi się uda przełożyć...co? bardzo bym chciała Was spotkać!!!
Tak...te porody to była jazda...ciągle w napięciu, czy dziś...i która...i jak.. :-D
Ja spacerówke roana też ma osobno nakładaną na stelaż, ale można przodem lub tyłem zamontować. No a ten nowy wózek to już tylko tyłem do mnie...i też będę zaglądać do Hani przez okienko...i właśnie tego nie lubię w spacerówkach! :ico_zly:
Jeśli chodzi o zlot majówkowy...dla mnie może być Trójmiasto, ale nie wiem, czy to jest dobry pomysł...bo dla Was to na miejscu, a dziewczyny niektóre całą Polskę by musiały przejechać...I to z maluszkami...więc moim zdaniem trzeba by wymyśleć coś innego.
Moja dziś rewelacja! daje czadu że szok!!! ale miałam z niej ubaw! aparatka...je pięknie, dziś prawie całe jabłko świeże z kaszką zjadła! :ico_brawa_01: na noc znów 140ml mleczka i śpi...
Gadałam z J, może wróci już za 2tygodnie.. :-D
Wiecie co...normalnie :ico_placzek: jak patrzę na mojej cycki!!! obwisłe...z rozstępami...w rozmiarze D... :ico_zly: a gdzie mój jędrny biust C się podział??? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: walczę kremem...masuję...choć rozsądek mi mówi, że to bez sensu...załamka....
Ok, jeszcze fotki mojej córci!
muszę się uwolnić! ale czy dziąsłami dam radę???
dobra...to gdzie ta impeza? a...u MisiUli? :-D
zauważyłam, że kaczory mają lepiej..więc mamo, ja też jestem kaczorem!