CZeść i czołem :-)
Nadrabaim zaległości... ale tu takie pustki jakby wszystkie wyruszyły na podbój rynku pracy :-D
U mnie OK na dzień dobry wykupiłam obiad, żeby nie dać się zwariować :-)
Będę miała dyżury tak trochę drętwo bo w poniedziałki środy i piątki... :ico_noniewiem: wolałabym chociaż z dwa dni koło siebie :ico_noniewiem: a tak cały tydzień rozpieprzony :ico_puknij: noe, ale ogólnie git... moja młodzież rewelacja... i ściskali mnie co niektórzy... i już byli na pogaduchach na kozetce :-D
A teraz już zaległe życzenia dla Kingulek i Miluni cmok cmok cmok i najlepszego !!!
A :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla naszego Wiktora.... sieeeliczny boy :-D A Kamizela chudzieńka i te cudne obojczyli aaaaaaaaaaa ja też tak chcę !!! :ico_sorki:
Kulka moje szkraby też dziś zaliczyły juz kolejną wspólną kąpiel... ale nie mam takiego sprzetu jak Ty więc fotek... nie będzie... muszę czekać na pomocną dłoń ...
Zbor a moja identylko stoi jak się patrzy sztywniacha... ani myśli usiąść i sprężynka w końcu się w niej obudziła :064:
GosiA... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za dziś i na przyszłość :-D
Lady cudne cudne cudne ma mama dryg oj ma :ico_brawa_01: a Milunią się nie martw... na zapas... bo my tak lubimy a potem niepotrzebny stres tylko z tego wszystkiego wychodzi !!!! A KAMIZELA Ty też spokój !!! Zobaczymy co powie fachowiec :-) o wynikach.... :-)
A Urszula ma jutro szczepienie i ........................... ważenie :ico_noniewiem:
No to będzie wyzwanie.... a wagi się nie oszuka .....
Trzymajta kciuki :-D