02 lut 2011, 18:32
Hej ;)
U nas wszystko okejsik, tylko czasu wciąż brak na neta ;)
Od jutra startuje nowy program "mama Samanta reaktywacja" ;)
Zaczynamy po 2 miesięcznej przerwie uczęszczać z powrotem z Lolką na zajecia aerobiku ;) dbamy o formę i kontakty interpersonalne ;) czas się wziąć za siebie i umożliwić dziecku poznawanie rówieśników ;) Mężulek kupil mi dzisiaj dresik, więc od jutra ruszamy ;) Planuję jeszcze dołączyć bieganie wieczorne wiec trzymajcie kciukasy i porzucam słodycze na dobre ;) wiosna za pasem i kondycje łapać trzeba ;)
A przed chwilka sobie wykorzystałam czas, gdy moja córcia drzemkę sobie ucieła i pomalowałam paznokcie, wypiłam mleko z kawą i poczulam sie rewelacyjnie ;)
Milego wieczorku ;)
P.S. julchik - dziękuję za pogląd na temat fotelika i myslę, ze to dobry wybór jesli jak juz wspomniałam jestes pewna, ze do Twojego auta będzie pasował ;) my jeszcze mamy zapas w tym do 13 kg, wiec na razie spokój, a do 18 kg mamy nastepny i też tyłem montowany i ma swoje pieciopunktowe pasy - dostalismy go od siostry mojego meza, bezwypadkowy wiec spokojnie bedzie nam słuzyl jeszcze przez jakis czas, a potem dopiero bedziemy sie rozgladac ;)