WITAJCIE :ico_haha_02:
U nas też pogoda superowa ale dzis było za ciepło bo nie miałam ochoty na nic za sprzątanie dopiero wziełam się na wieczor , my tez cały dzien na dworzu . Widze że wasze dzieciaszki wcześnie wstają mój Kubuś spi do 9 a czsem nawet i do 10 godz. A o której kąpiecie i kładziecie swoje pociechy. Teraz jak jest tak ciepło to niechce jeść za czesto ale nadrabia w nocy jak budzi sie dwa razy o 3 i koło 6 to dzisiaj w nocy budził się co 2 godz :ico_placzek:
Maju lakcid nie pomóg Kubie kupki nie było i dzisiaj dałam mu czopka zrobił kupke taką zbitą, czy to jest normalne??
Agus mój Kubus podnosi sie leżąc na brzuszku tak jak widać na zdjeiu tylko że już główke ponosi wyżej tez jeszce się nie przekręca z brzuszka na plecyki i odwrotnie ja na rechabiltacje nie chodziłam z Kubą . Myśle żebys się nie martwiła o to że mu wszysto przychodzi póżniej każde dziciątko rozwjia się inaczej . A czemu chodziłaś z Filipkiem na rechbilitacje ??? A na to co mówią lekarze to nieraz trzeba wziąc poprawke. Mój Kuba też jak leży na brzuszku to jeszce nie chwyta zabawek chciaż bardzo żadko kłade go na brzuszku ale jak leży w wózku na plecykach i ma takie grzechtki przywiązane to je łapie juz i jak mu daje gzrechotke do rączki to nią grzechocze ale też od nie dawna może od 2 tygodni . Napewno wszysto bedzie dobrze ja też nieraz się martwie że Kuba czegos nie robi ale to już chyba tak jest że mamy się martwią o swoje maluch.
Pozdrawiam :ico_oczko: