mój też nie :-)A mój maluch nie potrafi jeszcze :ico_wstydzioch:

może to nie o brak wstydu chodzi tylko jej się po prostu podobało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:Tosia bezwstydnica nóżki rozkłada
Ale Wasz synek sprzyciula . Antek tego też nie umie :ico_noniewiem:Ucieczka mojego synka :) Tzn synka Małgośki :ico_oczko:
A może już będą siedziały. Teraz to wszystko tak szybko się dzieje. Siedzenie, ząbki, pełzanko i wogóle. Niedługo zaczną wstawać , raczkować i chodzić...Czas leci bardzo szybko. A mój przy Tosi wygląda jak niejadek :D Wogóle taka mala szczuplizna z niego:) Ale waży prawie 8kg :) A jest nadal na piersi :)Joanna pokazujesz jak Tosia i Patryk sobie siedzą a ja za kilka dni pokażę jak Kinga i Antek sobie leżą :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
I to oba urodzone w 36tc i 2dc :)I zobaczcie obie macie wcześniaków- zbieg okoliczności.
a mi się wydaje, że teraz do Asi podobny, to taty też, ale już nie ta bardzo :ico_oczko:A Antek znów do taty się podobny robi.
na każdego maluszka przyjdzie odpowiednia pora ze wszystkim :ico_oczko:A mój maluch nie potrafi jeszcze :ico_wstydzioch:
hehe no właśnie, może się podobało, zresztą pampersiak był to i tak nic nie widac, to może pomyślała a zaglądaj i tak nic nie zobaczyszJoanna24 napisał/a:
Tosia bezwstydnica nóżki rozkłada
może to nie o brak wstydu chodzi tylko jej się po prostu podobało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość