To niekoniecznie muszą być ząbki. Aczkolwiek nie przezcze że to akurat one. Kup maść na dziąsełka. U nas już leży w pogotowiu :ico_haha_01:Biedna zaczęła ząbkować :ico_szoking: Co tylko może to ładuje do buźki (rączki, pieluszki, moje bluzki), ślini się i marudzi :ico_placzek:
O Jezus, ale jak naciągnęła? :ico_szoking: I nie bałaś się że Ci kobieta krzywdę dziecku zrobi? Ja to się boję takich dziwnych metod (no chyba, że kobieta lekarzem była i wiedziała co robi-to ok).Rozłożyła pod nim pieluszkę i go naciągnęła.
Ja czasami sobie robie taki piling z kawy. Musisz wsypać sobie trochę kawy zmielonej, zalać to odrobiną wody, żeby się taka papka zrobiła i dolać trochę żelu pod prysznic, co by lepszy poślizg był :) No i sobie nakładasz na ciało (w wannie albo pod prysznicem, bo się straszny syf wkoło robi), masujesz, a potem zmywasz. Skórka gładka po tym jak u niemowlęcia-to jest najlepszy piling pod słońcem, a jaki tani. Kawę najtańszą kupuję, Prime czy coś podobnego i się pilinguję :)Któraś kiedyś pisała coś o fusach od kawy na celulit. Napiszcie jak to się robi.
wzruszyłam się do łez!!!!Podoba Wam się?
no właśnie jak???ale jak naciągnęła
dokładnie nie bałaś się :ico_szoking: :ico_olaboga: , ja bym raczej nie pozwoliła na coś takiego nawet jak bym kobietę znała i jej ufała, bo rożnie może byc i sama też bym się nie pchała do czegoś takiego, bałabym się że mogę za mocno pociągnąć lub coś i nieszczęście gotowe :ico_noniewiem:Joanna24 napisał/a:
Rozłożyła pod nim pieluszkę i go naciągnęła.
O Jezus, ale jak naciągnęła? :ico_szoking: I nie bałaś się że Ci kobieta krzywdę dziecku zrobi? Ja to się boję takich dziwnych metod (no chyba, że kobieta lekarzem była i wiedziała co robi-to ok).
I sama też nie będziesz bała się tak robić?
cudne, świetna piosenka :ico_brawa_01:Podoba Wam się?
http://pl.youtube.com/watch?v=UVawwTXVwyw
idź może lepiej do lekarza niech zobaczy te chrosteczki, może coś innego będzie lepsze :065:Małgośka kupie sobie te specyfiki bo już prawie nie widać krostek ale pod palcem normalnie jak tarka. A takie były ładne poliki Antosia to go upiększyłam. :ico_zly:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość