28 wrz 2007, 22:51
Wiesz my praktycznie niedawno zmieniliśmy mieszkanko, sa to nowiutkie bloki, praktycznie puste, ludzie kończą remonty, więc mało tu ludzi.Ale mnie tam do pracy goni, otwieramy nowiuśką pachnącą (jeszcze farbą :ico_oczko: ) restaurację i nie moge się juz doczekać. Lubię tak rano przed otwarciem krzątac się, usiąść na jeszcze pustej sali i wypic kawkę :-D
[ Dodano: 2007-09-28, 23:16 ]
Teraz mi się tak przypomniało, jedna z uczestniczek BB, chyba już odpadła, stwierdziła, nie wiem czy dokładnie powtórze ale coś takiego "kiedyś jak byłam nastolatką, to bawiły mnie takie krótkie związki, ale teraz to cos poważnego, bo jesteśmy razem 4 lata" A ta panna miała 19 lat, teraz się tak zastanawiam, kiedy ma się te naście :ico_oczko: i pewnie w jej oczach to ja jestem w średnim oby nie podeszłym wieku :-D
Z kolej moja mamcia ma chrześniaka, 16 lat ma mądrala, jest na etapie, że studia i praca jest dla idiotów, on zrobi karierę jako fotograf, no cóż, jeszcze dwa lata temu był kaskaderem :ico_oczko: Jego młodszy brat tez jest udany, w zerówce zarzekał się, że nie pójdzie do szkoły tylko będzie lemoniadę na ulicy sprzedawał, a teraz marzy o tym by zostac księdzem. Ciekawe kim będzie chciała Wiki zostać, ileż to jej marzeń się spełni :-)