19 mar 2007, 23:19
Hej kobietki!!!
Sosenko wielkie dzięki,ogromne :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: za wspaniałą robotę :ico_brawa_01: .Jeśli możesz to przyznaj sobie punkcika od bardzo wdzięcznej :ico_haha_01: koleżanki.Malutkie sprostowanie,nie pomyliłam bliźniaczek i zupełnie swiadomie poprosiłam Ciebie o pomoc(kiedyś ją oferowałaś),bo do Joli nie dochodzą maile ode mnie.
Dzięki za foteczki naszych małych i dużych forumowych laseczek-Kylie,Oli,Lili i Maritki.
Tak zbeształyście mojego synka,że aż balam się zaglądać :ico_nerwusek: .Z niego jak zauważyła Mosob rośnie mały informatyk :ico_oczko: .Nie mam pojęcia jak On to wsystko stworzył :ico_szoking: ,ale mu się udało :ico_oczko:
dziś mieliśmy wyprawę do CZD i padnięta jestem.Byliśmy u endokrynologa i pobierało paskudne babsko Bartusiowi krew,żeby zbadać horomony.Ona powinna umarlakom krew pobierać,mało dziecku rąk nie połamała :ico_zly: Płakał potem strasznie ,nie mogłam Go wcale uspokoić :ico_placzek: .
Czytałam co u WAs,ale tak pobieżnie.Co mi utkwiło w głowie to skrót tygodnia w wykonaniu Sosenki-rewelacja :ico_brawa: :ico_buziaczki_big: :ico_brawa_01: .
Wracam do czytania,chociaż literki mi się "międlą" przed oczami i nie wiem czy doczytam do końca czy padnę łbem na klawiaturę