no nie zżarło mi maila i muszę od początku :ico_zly:
przede wszystkim :ico_prezent: dla Konrada, Dominisia, Kubusia i Jagódki
Maritko, mocno trzymam kciuki za :ico_ciezarowka: MOCNO MOCNO
Asiu- życzę Ci jak najwięcej obecności męża, żebyś mogła poświęcić czas tylko dla siebie i złapać tchu. I nie miej kochan wyrzutów sumienia z powodu takich myśli, bo są one całkowite naturalne. Niedługo nasze dzieciaczki przestaną być tak absorbujące, albo zaczną w inny sposób :509: i zatęsknimi jeszcze za tymi czasami, a póki co weź książkę, idź do parku i wczuj się w wiosnę. Dla Was :ico_buziaczki_big:
Mam nadzieję, że nasze chorowitki już się wykurowały
:ico_zdrowko: za nowe ząbki
U mnie w domu typowy żywczyk, który nauczył się szarpać za włosy, a wydając dźwięki krzyczy tak głośno, że mi uszy pękają. Słodziuch mój kochany
Poza tym ostatnio w ogóle nie mam czasu. Z Kubą wychodzę już dwa razy dziennie na spacer. I skubaniec już się wiatrem opalił. Niedługo zacznę chodzić na działkę, to zapraszam na grilla i szaszłyczki i pieczone ziemniaczki, no i oczywiście :564: .
Poza tym niedługo wracam do roboty :ico_placzek: i chcę cały czas poświęcić dla synka. Ale strasznie za Wami tęsknię i myślę o Was. I śniła mi się JOla, która wjechała na klomb, zgubiła opony, ale nie przyznała się do tego (skądś to znam) :-D
Więc przepraszam, że nie wymieniłam WAs wszystkich, za to wszytskie mocno
całuję :588:
I idę lulać :zzz:
[ Dodano: 2007-03-29 ]
Anetko- ja też poproszę od Ciebie zdjęcia, bo nie dostałam...
A wyjaśniło się, co z naszą Gosią?