26 kwie 2007, 11:15
haj połowę zapomniałam to tak na dzień dobry :ico_noniewiem:
Kasiula - biedaku najadlaś się strachu... gratulacje z okazji dostania roboty :ico_brawa_01:
Asia i Kasiulka - gratulejszyns dla Wikuni i Konradka :-) i dla tego drugiego jubilata 100 lat + :ico_tort: + :ico_buziaczki_big:
Ja piekarnika w ogóle nie mam bo myślałam, ze mi nie będzie potrzebny, a tyle co jest to korzystam u Daniela ;-) ciasta tylko na zimno robię :ico_wstydzioch:
Anetko - dla Ciebei wielka buzia - gadacie w ogóle ze sobą?? mieszkacie z Joachimkiwem u rodziców czy małż poszedł sobie?? a propos - my dziś mamy królisia na łobiadek ;-)
ja zapominam o tym żółtku... i jak przypomnę dam, ale nie przypominam sobie bo jadłam jajecznicę i zapomniałam też :ico_noniewiem:
wczoraj chciałam popisać z Wami, ale zalałam wodą klawiaturę i musiała osuszyć się bo nie działała :ico_wstydzioch:
Lila ruchliwością nie grzeszy - fakt w łóżeczku sobie pełza na pleckach w różne strony, odwraca sie na brzuszek, ale nie wpadła jeszcze by podciągać się za szczebelki ;-) i w krzesełku przypinam ją tylko dolnymi pasami, w wózku w ogóle :-D
mam zdjęcia z wczorajszego spacerku - dziś wyślę, czekam na Wasze dzidziusiów w spacerówce - Sosna zapodała ;-)
AniuK - nie przejmuj się!!! olej...
Witaminko- kwiatuszek piękny :-)