13 cze 2007, 14:53
Wrócilismy ze spaceru, Hubi zjadł obiadek i narazie mam 30 minut czasu dla siebie i dla Was :-D
Mosob my też Hubciowi żadnych badań jeszcze nie robiliśmy więc na wynikach się nie znam :ico_noniewiem:
Akna :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: , jak może nie być obowiązkowej szczepionki??? :ico_zly:
Jagula to chyba nie zębomorgana bo białe wystaje i stuka już nawet w plastikową łyżeczkę :-D Tylko czemu u góry? Królika Bugsa będę w domu miała :-D A Jagódka ma ładne ząbki i jeszcze takie malunie :-D
Iwciu, dobrze, że przeziębienie już mija :-)
Misiu, niezłą masz pamięć :-D Wcale nie myślę, że się trzęsiesz nad Milanka dietą. Miał przecież problemy alergologiczne (a propo jak jest teraz?). Ja wychodzę z założenia, że nasze dzieci wszystkiego spróbują w życiu....... w swoim czasie. No i gratulacje z okazji przyszłego ślubu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Maritko, ja na obiad dzisiaj mam kluskie śląskie, gulasz i ogórki małosolne :ico_oczko: UWIELBIAM ten zestaw :-D :-D :-D A do popicia kompot z rabarbaru i truskawek. Tylko nie myślcie, że ja to wszystko dzisiaj zrobiłam. Gulasz w mega ilości (jak zwykle) zrobiłam tydzień temu i pomroziłam w porcjach, ogórki małosolne robił tatuś i dał nam słoik. Dzisiaj robiłam tylko kluski śląskie i kompocik :-D A co do wyjazdu to ja też się nie mogę doczekać....już dni odliczam. My wyjeżdżamy 30.06. Oby tylko pogoda dopisała :ico_haha_02: Ooooo, a teraz doczytałam, że wpadłaś na ten sam pomysł. Ja zawsze mega gary wszystkiego gotuję a później zamrażam. Ta sama robota a później jak miło z zamrażary się wyciąga :-D
Asiu ja już deszczyku nie chcę :ico_oczko: U nas padało całą noc i rano, później było bardzo przyjemnie a teraz znowu upał się zbliża.....
Reeni chyba faktycznie Kasiulka lekcji Tobie udzielała :-D Kasiulko powinnaś brac kasę za te wszystkie korepetycje :-D
Sosna no górny :-D Miałaś rację jak mi wczoraj pisałaś, że będzie z tego jęczenia ząb :-D