podejrzewam że mój też nie usiedzi,zobaczymy jak to będzie
chciałabym mu zrobić takiego irokeza,wiecie o co mi chodzi? tylko nie wiem czy teraz z tych włosów :ico_puknij: muszę sie zastanowić,potem juz chyba nie bedzie miał takich długich,to może teraz pierwszy raz do fryzjera pójdziemy :ico_puknij: zobaczymy
Kacper też już śpi od dłuższego czasu
a powiedzcie mi jakie macie pomysły na prezent na dzień dziecka???
bo ja nie wiem,myślałam o czymś z bajki o noddym bo ja bardzo lubi,albo z boba budowniczego :ico_puknij: ale te z boba są drogie :ico_olaboga: sama juz nie wiem
chcieliśmy kupić mu też rowerek taki juz większy,ale ja wie m czy to ma sens,jak jeszcze na takim nie jeździ :ico_puknij: nauczył sie dawno przebierać nogami i teraz nie chce mu się pedałować :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
w sumie ten rowerek co ma jest cieżki do jeżdżenia(dostal go po kimś),Emilka np potrafi juz jeździć na swoim lekkim ale na Kacpra rowerze nie umie :ico_noniewiem: przydałby sie lżejszy ale z drugiej strony nie oplaca juz sie kupować takiego małego,bo za chwilę będzie potrzebował większy taki na 4 kołach i nie wiem,chyba poczekamy jesczze troche i kupimy juz większy rower
[ Dodano: 2008-05-08, 12:33 ]
http://www.allegro.pl/item355532276_row ... omocj.html
niby są od 2 lat :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-05-08, 22:37 ]
ło matko :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a gdzie Wy jesteście :ico_szoking: