ale jak nagle odstwisz?moze on zjada za duzo i dlatego go brzuch boli?
Dokladnie sie z wami zgadzam jak dzis pamietam Wiwe kiedy sie przejadla ze do slownie od zaladka po sam przelyk jak jej juz miedzy cycuniem a ustami wrecz sie przelwalo a brzuszek wygladal jak by mail eksplodowac to ja oderwalam wrecz na sile bo sie balam bo miala taki dzien lasucha a raczej noc akurat sama wtedy wypila moje mleczko najpierw z butli 220ml wytrabila to byl raz i ostatni kiedy wziela butle z moim mleczkiem do ust usnela a po 10 minutach obudzila sie i zadajac piers wiec dalam no bo jak mowie pewnie dwa lyczki ui usnie po takiej ilosci mleczka a ona nie pila i pila jak oproznila jedna piers dossala sie do drugiej jak by mialo jej zabraknac to byla masakra :ico_olaboga: :ico_oczko: Ale wiem jedno ze mojej malej tylko trzy minuty wystarczaly zeby sie tak upoic gora 10 minut i dwie piersi obrobila wiec jwlasnie czesto tak bywa...nam sie wydaje ze dziecko malo zjadlo a one objedzone na maxa :ico_haha_01: zaufajmy dzieciom nie chca jesc to nie :-D same przeciez wiedza najlepiej czy sa glodne czy nie
no tez tego bym nie pojela za bardzoo co jej chodziło jak przez dwie godziny z jednej,
Mysle ze bardzo dobrze wam to idzie najlepiej sie zdac na swoja intuicje i jak kolezanka pisalaobę bo maluch mój ma 2 m-c i waży 7300 więc sądzę że jest ok :ico_haha_01:
wschuajmy sie w to co nasze skarby daja nam do zrozumiena a wszystko bedzie ok :ico_oczko: Powodzenia wam i waszym cyozercom :ico_oczko:zaufajmy dzieciom nie chca jesc to nie :-D same przeciez wiedza najlepiej czy sa glodne czy nie :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość