:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amelki za ząbek!!
A Szymuś to już duzy chłopak:)
Ja co prawda nie wiem jaka Tosia długa ale nosi ubrania na 74cm. Wczoraj pojechałam sobie do H&M i nakupowałam jej cudne komplety ubran, normalnie rewelcja takie modne miniaturki dorosłych :-D i do tego nie drogie w porównaniu np ze smykiem.
Ja dzis byłam na zajęciach ale jutro nie ide :-D , im dłużej leseruje i siedze z młoda tym mniej chce mi się na zajęcia wracać :ico_haha_01: . A Tosia dziś humor rewelcaja, od rana nic tylko się chichra, nauczyła się cmokać i wciagać usteczka i z uwielbieniem to robi teraz.
Co do parkowania to ja się nawet nie wypowiadam o tym co się dzieje w krakowie. Koło nas są osiedla a miejsc tam jak na lekarstwo, na ulicy zakazy, dobrze że mamy walsne podwórko bo żywcem nie byłoby gdzie postawić, ale z samochodami sąsiadów jest ich 4 , a podwórko troche małe i cięzko potem wyjechać.
Na szczęscie pogoda sie poprawia, dziś jest mroźno ale pięknie świeci słoneczko. Tosia była z babcią 2 godzinki na polku :) Juz sie nie mogę doczekac jak nie trzeba będzie jej w te kombinezony pakowac bo one okoprnie krępują ruchy!