06 gru 2007, 18:01
Hej dziewczyny!!!
U nas juz troche lepiej. Szymon ma zapalenie układu moczowego. podobno to bardzo czeste u chłopcoe w tym wieku, bo maja krotki przewod moczowy i bakterie z moczu przedostaja sie z powrotem do pecherza. Na szczescie dosc szybko zauwazyłam ze jest cos nie tak wiec Mały nie miał goraczki i innych paskudnych objawow. Dostał 4 zastrzyki a teraz juz jestesmy na antybiotyku doustnym wiec jest duzo lepiej. :ico_haha_02:
Ale sie działo przez tych kilka dni :ico_olaboga: Juz teraz doskonale rozumiem co znaczy kiedy dziecko nie chce jesc. :ico_noniewiem: Pruedence, bardzo Ci wspołczuje. Ja przez pol dnia nie robiłam nic innego jak tylko wmuszłam w Szymka herbatki albo mleko. Miał straszna biegunke i musiałam dawac mu duzo pic zeby sie nie odwodnił a on nie chciał, wypluwał, płakał. Straszne!!! :ico_szoking:
teraz juz jest troszke lepiej. Je tak jak wczesniej, biegunka prawie mineła. :ico_brawa_01: Antybiotyk bierzemy do wtorku a w srode kontrola. Znowu beda go cewnikowac :ico_zly:
kasia1983, miło Cie widziec. A jaki łukaszek juz duzy :ico_haha_01: Ja nie wiem jeszcze c kupie Szymkowi, teraz za bardzo nie miała czasu sie porozgladac, ale chyba kupimy mate edukacyjna
karolina-ch, fajnie Ci, ze jestes juz z rodzinka. :ico_haha_01: Wypoczywaj dobrze
Aga78, zazdroszcze Ci takiego wypadu na narty, ale co tam, jak wroce (kiedys) do Polski to tez sobie pojade, a co :-)
Anita wpadaj do nas czesciej!!! kacperek bardzo "dorosle" wyglada. Super chłopak!!!
rozpisałam sie chyba za cały tydzien, a teraz uciekam do nauki. Wtorkowy egzamin nawet ok, zobaczymy co dzisiaj wymysla :-D Buzka!!!