Natashka, :ico_brawa_01: dla Oskarka :ico_haha_02: ale siłacz na huśtawce wesolutki :ico_haha_02:
Moja malutka mówi ciągle mamamama albo dadadadad albo grrrgrrrgrrr albo gagagaga albo bababaa albo buuuu :ico_haha_01: to chyba całe jej słownictow :ico_haha_01:
my mamy już krzesełko do karmienia i tam karmię ale wytrzymuje tylko trochę a potem już jej się nudzi i kończy jedzenie byle gdzie :-D
A dziś mój mężu pierwszy raz był sam z malutką przez długo czas bo babcia szła do lekarza a ja byłam w pracy - no i ciężko było tylko przy usypianiu bo krzyczała w niebogłosy i nie dała się uśpić... to poszli na spacerek w tą brzydką deszczowo-śniegową pogodę i tam w końcu zasneła - dzielny mój mężu :-)
a ja wreszcie dzieki Justynie mam suwaczki uff
ja jszcze nie sadzam do krzeselka ,czekam nadal az sam sacznie siedziec,a karmie w lezaczku,jak Ania byla mala to karmilam w foteliku z samochodu :-) az do chwioli kiedy zaczela bez podpierania samodzielnie siedziec,zaszkodzic jej to czekanie nie zaszkodzilo a ze inaczej nie znala to tez nie plakala :-)
mama-emilki, właśnie jeszcze nie raz pewnie Cię zagada i już będziesz miała dosyć :-) a może po prostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia więc po co się wysilać na darmo :ico_haha_01:
Oliwka cały czas nawija (oczywiscie oprócz kiedy spi i je): grrrgrrr, buuuuu, i takie tam i jeszcze krzyczy i piszczy
Aga jak Ty to robisz że Dejvi przesypia Ci 12 godzin ciągiem?? Bo mała jak zasypia o 20 to budzi sie o 22 na jedzonko i pozniej jeszcze koło 1 i koło 5.
Zdradź nam jak to sie robi?? :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dziendoberek kochane
moj wczoraj przespal 11 godzin ciagiem...moj spi jak chce..zasypia przewaznie ok 20, czasami o 21 jka jestem an fitnessie albo na basenie i zazwyczaj budzi sie tylko raz...a uwielbiam jak przesypia cala nocke bez problemu...