Witam..
co do studiow to juz jestem zdecydowana :) tylko ze pojawił sie kolejny problem.. za te roznice programowe chyba trzeba płacić.. jeszcze nie wiem ile i czy mozna to w ratach zapłacić.. tych przedmiotow bedzie z 20.. zatem kasa nie mała... musze sie ejszcze popytac jak to dokłądnie wygląda i o ile bedzie to w moich mozliwosciach to ide na ta przedskzolna :)
Co do roczku to my robimy tak jak Natalia... 18 września... my to tego 18 bedziemy mieli big imprezke, bo i roczek i męża urodziny ( ma 25 wrezesnia).. jak już robić to robic konkretnie :-D
Julce chyba wyszedl 4 ząbek :ico_brawa_01: dwójka :ico_szoking: czyli ma już dwie jedynki na dole, i u góry jedna jedynke i teraz dwójka... dziwnie jakos, ale ta drugą jedynke tez już widac :-) a pisze chyba bo ta mała cwaniara nie da sobie do buzi zaglądnąć... od razu sie wyrywa.. ale włożyłam jej palca i wyczułam że już się przebiło... :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-08-11, 11:55 ]
tyna, i tak długo karmiłaś :-) ja karmiłam tylko 5 tyg.. musiałam przestać bo mi tarczyca wyskoczyła po porodzie... jak ja rozpaczałam :ico_placzek: po leczeniu chciałam jeszcze karmic.. bo pokarm jeszcze miałam.. mało ale był... ale Julia już nie chciała cycka.... :ico_noniewiem: ciężko było...