Super fotki Michalka i Julci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez mam pare z dzisiejszego spacerku grzybobrania ale wrzuce pozniej uciekam kapac moja corcie :ico_oczko:
Tyna zadna rewelacja ale zawsze troche a tym bardziej ze gleboko nnie wchodzilam z Wiktoria :ico_oczko:
moj maz gdzies wsadzil ladowarke do aparatu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
[ Dodano: 2007-09-18, 19:33 ]
na spacerku
ale fajna szyszka
[shadow=cyan]OSKARKU!!!
WSZYSTKIEGO CO NAJLPESZE NIECH CIEBIE SPOTKA DUUUŻO SŁONKA NA CODZIEŃ I RADOŚCI CO NIE MIARA ORAZ TYSIĄCE CAŁUSKÓW OD JUSTYNKI [/shadow] :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[shadow=cyan]DAVIDKU!!!
DUUUUŻO SZCZĘŚCIA PRZEZ KOLEJNA LATKA CUDOWNEJ MAMUSI I TATUSIA I TOBIE NIECH SŁONKO CAŁY CZAS ŚWIECI. PRZEYSŁA JUSTYNKA Z MNUUUSTWEM CAŁUSKÓW[/shadow] :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
A TO DLA WAS CHŁOPAKI SMACZNEGO :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
[glow=blue][shadow=red]Dla Oliwki i Wiktorii wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek duzo szczescia, pomyslnosci i spelnienia marzen [/shadow][/glow]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-09-19, 08:58 ]
ale tu ostatnio pustki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: