:ico_prezent: Dla Ulci gorące życzenia.. :ico_prezent:
Widzę, że zaciekawiłam Was wątkiem o zaręczynach :ico_haha_01: To są ciekawe historie :ico_oczko:
Klaudia super zdjecia
:ico_oczko:
"W jaki sposób mogę dać użytkownikowi punkt pomógł/pomogła?
Jako autor tematu widzisz pod postem każdego użytkownika ikonkę z napisem 'Pomógł', wystarczy na nią kliknąć i potwierdzić wystawienie punktu. Pamiętaj aby kliknąć na 'Pomógł' pod tym postem, w którym osoba Ci pomogła."
Właśnie trzeba być autorem pytania w którym dziewczyny piszą pomocne odpowiedzi.
W nocy przed 1 jak szłam spać to wzięłam Norberta już nakarmiłam bo za jakieś pół h sam by mnie obudził. Ale dzisiaj coś niespokojnie spał a koło 3 coś się męczył, ciężko mu się oddychało przez nosek więc musiałam wstać i mu go wyczyścić. Za chwilkę usnął z powrotem. Rano 6-7 niunio był głodny a ja zamulona snem nie zjarzyłam się i mu smoka wtykałam :ico_puknij: :ico_haha_01: Zorientowałam się kiedy po raz kolejny wypluwał smoka i dalej się wiercił :ico_haha_02: Tak więc o 7 karmionko.
Kurdeee.. ta pogoda jest przewrotna :ico_zly: Rafał się zawsze wkurza, że jak musi iść do pracy to słońce świeci i jest ciepło a kiedy ma wolne to pochmurno i deszczowo.. i dzisiaj właśnie tak jest.. aż sama jestem wściekła na tą pogodę.. nie może się ustabilizować :533: