Cześć
Dziękujemy z Martynką za życzenia. Kolejny miesiąc za nami :ico_brawa_01:
My dzis praktycznie cały dzien na dworzu. Najpierw byłam na spacerze z siostrzenicą Macka a potem M wziął Patryka do garazu i na ogród a ja z Martynka jeszcze na spacer. Od razu lepszy humorek jak nie trzeba siedziec w domu :-)
Poczytałam Was troszkę, niewiele pamietam bo duzo tego naskrobałyście ale postaram sie odpisac :-)
Renia gratuluję postępów nocniczkowych, super filmik wkleiłaś, Arturek ogromnie szczęśliwy przebiera tymi nóżkami :ico_brawa_01: Dzieki za przepisy, pewnie tez z nich skorzystam :ico_sorki:
Justyna bardzo ładnie wyglądsz :ico_brawa_01: nie widac tego brzuszka w ogóle, no i Gabik w niezłej pozycji zasnął. fajnie wygląda w tym nosidełku :ico_brawa_01:
Iwona super ze cali i zdrowi wróciliście do domu. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy :ico_sorki: zdjęcia Mai śliczne :ico_brawa_01: Prawdziwa z niej juz pannica :ico_brawa_01:
Kasiu i Pinko sliczne macie zdjęcia dzieciaczków w podpisie :-) Pinko Ula ma swietną ta fryzurkę :-)
Misia jesteś najlepszą mamą pod słońcem, nie zamartwiaj się tak, każdemu zdarzają się dołki :ico_pocieszyciel:
julka miala dzisiaj wypadek uderzyła sie noga o taka plyte betonowa przeciela sobie noge i tak jej kosc ssiniala i spuchla ze myslalam ze jej kosc wyszla bo w sekundzie miala bule.Plakala mocno ale dlatego ze kreqw leciala i mowil;a i teraz do szpitala pojade ale polalam jej woda odkazilam przykleila,m plaster i zasnela na godzinke teraz jest juz ok
biedna Julcia :ico_placzek: musiało nieźle bolec, oby nie bolało juz bardzo :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-05-30, 23:08 ]
Ja tez sie zbieram spac, jestem tak padnięta ze nie mam siły pisac nic więcej. U nas tez dzisiaj bardzo ciepło było :-)
Justyna zdrówka życzę :ico_sorki:
Załączam pare fotek jeszcze :-)