Hej Kobietki!!!!
Cieszę się, że podobają się Wam fotki :-D
Gosia daliśmy 100 zł bo akurat tak mieliśmy, ale zakonnica nam powiedziała że dają po 80 zł. W innych kosciołach dają po 50 zł np. na Ślichowicach
Renia tort był cukierni Braci Janusz na Bohaterów Warszawy, to u mnie na osiedlu. Mają przepyszne wypieki, wszystko mają swoje, nawet konfitury do ciast :-D żadnych dziwnych dodatków.
Gosiu super zdjęcia-jak zobaczyłam tort to już na niczym nie mogłam skupić uwagi :ico_oczko:
:ico_tort: Tu specjalnie dla Ciebie kawałeczek :ico_oczko: Torcik był wiśniowo-bananowy :-)
Co do mycia główki to my nadal myjemy mydełkiem. Kupiłam teraz dopiero szampon z Hippa, ale ze względu na to uczulenie Karolka jeszcze go nie używam.
Kurcze idę w końcu do lekarza z nim dzisiaj, jutro ma szczepienie ale nie wytrzymam już. Wcale mu to nie schodzi, a dziś jak się obudził cały policzek aż do ucha miał cały rumiany. Dałam mu wapno, posmarowałam Oilatum i trochę złagodniało. Ale męczę się z tym już ponad tydzień. Znowu nic prawie nie jem. Próbowałam
Gosia tych Twoich kapieli w siemieniu i poprawa jest niewielka :ico_placzek: Bardzo się martwię, bo obawiam się skazy białkowej albo atopowego zapalenia skóry....
Hmmm...zaczęłam dzisij na wesoło, a skończyłam na smutno.... :ico_placzek:
Na razie kończę.pa!