Jejki ja to bym sie bala na motor wsiasc ale pewnie niezle jest sobie pojezdzic
a z nocki nawet plusy wyszly bo Majka na mleczko wstala dopiero o 6.30 mozna powiedziec ze miala przerwe 8h bo o 1 jej dalam mleczko ale wypila 20ml z tego 10 wyplula
przy takich maluchach trzeba wykorzystac kazda wolna chwile u mnie nie ma z tym problemow Majka przewaznie wieczorami sama zasypia dzisiaj chcialam ja troche przeciagnac to juz mi usypiala wiec szybko ja okapalam i juz spi od 9idę się umyć pachnącymi żelami-troszkę relaksu po ciężkim dniu, chętnie obejrzałabym chirurgów, ale jestem wycieńczona i obawiam się, że jednak zasnę jak tylko przyłożę głowę do poduchy...
pamietam wlasnie jak ja tez musialam sama okapac, mama juz pojechala do polski, maz spal a niunie trzeba bylo kapac troche sie napocilam ale dalam radedzisiaj go pierwszy raz sama wykąpałam
nie przemęczaj się tak bo nie dość że Maję trzeba nosić to Ty kanapę sama :ico_nienie:kanape na taras sama ja taszczylam

haha nieźle to opisałas. nie przejmuj sie nie jestes jedyna, ja wczoraj wieczorem stwierdziłam ze nawet sie nie uczesałam od rana :ico_oczko:czuję się jak takie stare zapuszczone babsko i wiecznie tylko po domu w dresie i bluzce "szybkiego dostępu" jak przyjdzie chwila powrotu do miłosnej alkowy to będę chyba światło gasiła...
musze częściej robic takie wypady z nim sam na sam bo naprawde mu sie podobało :-)Madziarka Patryczkowi pewnie bardzo podobał sie taki spacer sam na sam z mamą. Znow poczuł że ma Cie tylko dla siebie. Super pomysł
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość