05 mar 2008, 13:50
Czesc Kochane
wpadam na chwilke poki maly spi.U nas z pupą problemow nie ma,tylko pomiedzy siusiaczkiem a udeczkami tak jakby mu skorka schodzila,najpierw mial takie czerwone krostki teraz zeszly i skoreka schodzi ogolnie sie goi wiec nie panikuje,ja uzywam tylko chusteczek,ale z praktyki juz wiem,ze bardzo dobra jest kora debu tylko nie ta w saszetkach tylko taka normalna kora zaparzyc i tym przemywac pupcie,czekac az samo wyschnie i dopiero pieluszke założyc-napawde rewelka.mirus spi ladnie przewaznie od 21 do ok 5-6 rano pozniej dostaje butle jeszcze spi ze 2godz wstaje i gaworzy ile wlezie :ico_haha_01: taki sie rozgadany zrobił,ze masakra nie raz sie z niego smieje :ico_haha_01: :-D ,a jak sie smieje non stop to juz wogole w szoku jestem...Ja tez cwicze mam w domku ławeczke do cwiczen miesni brzucha i rowerek wiec 2x dziennie staram sie choc troszke pocwiczyc.Ale pomału po Julci wogole sie nie odchudzalam ani nie cwiczyłam i dopiro po 1,5roku wygladalam fajnie.Wiec nie ma co sie dołowac kochane :).Wogole moja Julcia poznała jakies kolege nowego w przedszkolu i mowi ze jej sie podoba :ico_haha_01: tak wiec Mariola widac ten rocznik jakis kochliwy jest bardzo :ico_haha_01: .... Iwonka wszystkiego naj dla Majeczki
Ja dziś takze stawiam :ico_tort: :ico_tort: poniewaz dziś Miruś kończy 2msc :ico_brawa_01:
Buziaczki