Bo On już jest dorosły i che jeść jak dorośli :ico_oczko:daliśmy mu w normalnym głębokim talerzu z jakiego my jemy obiady i zjadł ładnie :ico_olaboga:
Super zdjęcie, Ula uwielbia tak jeździć po markecie, inaczej się nie da wozić :-)pojechaliśmy do reala po południu-wsadziliśmy Gabiego w to siedzonko w koszu,
Rosną, z tyłu czasem jeszcze się skołtunią, ale rzadko, ja Ja kąpię w oilatum i już nic dodatkowego nie używam :-)Pinko a jak włosy Uli??)
Też je wolępóźniej kupiłam rajstopki wola i są znacznie lepszej jakości,
Na Zielińskiego, tam jest kilka stoisk z ciuszkami dla maluchów.a na jakim placu byłaś
Taki urok naszych bąbli, wygląda słodko, ślicznie stoi :-)wygląda na tym zdjęciu jak mały obelix :ico_haha_01: taka beczka na malutkich nóżkach-eh te pieluchy w gatkach
Bidulka, zawsze dzieci cierpią najbardziej, niestety....bo ona jest baaaardzo za tatą
No brawa wszystkiego naj naj lepszego :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :564: sto latNo i stawiamy na 9 miesięcy!

przynajmniej jest co czytać :ico_oczko: bardzo dobrze, że Kamil ma się już lepiej...A swoją droga tak patrze ze troszke się rozpisałam
szczerze sie przyznam, że zwyczajnie olewam domowe obowiązki, żeby się zrelaksować przed komputerem :ico_haha_01:brak czasu. skąd Wy go bierzecie?
oj też to znam...wstaje nawet przy całkiem gładkiej scianie
.. no ja mam go mnostwo pod warunkiem, ze nie mam duzo roboty w pracy.... ale chetniej bym posiedziala w domu z Malym i wolalabym bym wiecznie zajeta :-)brak czasu. skąd Wy go bierzecie?
szczerze sie przyznam, że zwyczajnie olewam domowe obowiązki, żeby się zrelaksować przed komputerem :ico_haha_01:
Dużo zdróweczka dla Gabika :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:No i stawiamy :ico_tort: na 9 miesięcy!
Super :-)mój już ok
Fajnie, odpoczniecie trochę, my jutro na wesele jedziemy z Ulą... a co chcecie w tym lesie jeszcze znaleźć???? :ico_oczko:Dziewczyny ja jutro oddaje Kamilka na cały dzień do teściówki a my z meżem jedziemy sobie do lasu na cały dzień moze nie tyle na grzyby co odpocząć ale może i coś jeszcze znajdziemy.
Bidulek, a to się musiał namęczyć.juz wiem skąd ta goraczka i biegunka które nie szły na żadne leki. po prostu zęby!!!!!!!!!!
6 na raz.
To wcale nie tak mało.w sumie byli ze sobą tylko 2.5 roku...
U nas jest dokładnie tak samo :-)marcia_pod napisał/a:
wstaje nawet przy całkiem gładkiej scianie
oj też to znam...
O tyle dobrze... niech zdrowieje szybciutko.goraczki juz na szczescie nie ma
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość